Στην πολιτιστική συνάντηση «Έν Άστει» ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης
Πολιτισμός

Στην πολιτιστική συνάντηση «Έν Άστει» ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, παρευρέθη στην 1η εκδήλωση των Διαδημοτικών Πολιτιστικών Συναντήσεων «Έν Άστει» που συνδιοργάνωσε ο Σύνδεσμος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων με τον Δήμο Παπάγου-Χολαργού, σε μια μαγική βραδιά στο Κηποθέατρο Παπάγου.

Όσοι παρευρέθηκαν στην ξεχωριστή αυτή μουσική εκδήλωση απόλαυσαν μια μοναδική βραδιά από τα διακεκριμένα μουσικά σχήματα των Δήμων Παλλήνης, Χαλανδρίου, Φιλοθέης-Ψυχικού, που παρουσίασε με εξαιρετικό τρόπο η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ψυχικού, υπό την καθοδήγηση του μαέστρου Τάσου Ξηράκη.

Ακολούθησε η Φιλαρμονική του Δήμου Παλλήνης, που μας ταξίδεψε στον ελληνικό και ξένο κινηματογράφο, με μελωδίες γνωστών τραγουδιών, υπό την καθοδήγηση του μαέστρου Σπύρου Μπάκο. Τη βραδιά έκλεισε η Φιλαρμονική του Δήμου Χαλανδρίου. Στo φινάλε της βραδιάς την ορχήστρα συνόδευσε με την υπέροχη φωνή της η σολίστ Άννα Μορφίδου.

Στην εκδήλωση απεύθυναν χαιρετισμό ο πρόεδρος του Συνδέσμου και τέως δήμαρχος Χαλανδρίου, Γιώργος Κουράσης, ενώ τίμησαν με την παρουσία πολλοί δήμαρχοι – μέλη του ΣΒΑΠ, όπως ο Δήμαρχος Παλλήνης, Θανάσης Ζούτσος, ο πρόεδρος της Ένωσης Δημάρχων και πρώην δήμαρχος Πεύκης, Παύλος Καμάρας, ο πρώην δήμαρχος Χαλανδρίου, Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος και πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet