Άνοιξε τις πύλες της η έκθεση καλλιτεχνικής έκφρασης υπό την αιγίδα του ΠΕΑΠ
Πολιτισμός

Άνοιξε τις πύλες της η έκθεση καλλιτεχνικής έκφρασης υπό την αιγίδα του ΠΕΑΠ

Με έμπνευση και δημιουργικότητα άνοιξε τις πύλες της η έκθεση ελεύθερης καλλιτεχνικής έκφρασης από πολίτες – καλλιτέχνες του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης», την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016.

Στην έκθεση φιλοξενούνται έργα προσωπικής δημιουργίας και ελεύθερης έκφρασης με βιωματικό, αλλά και συναισθηματικό περιεχόμενο. Πολύχρωμα τοπία, προσωπογραφίες, ελαιογραφίες, χαλκογραφίες, πίνακες, ιδιαίτερες κατασκευές και τεχνοτροπίες από ξυλογλυπτική και πέτρα κυριαρχούν στον εκθεσιακό χώρο.

Η πρόεδρος του ΠΕΑΠ Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, ξεναγήθηκε από τους δημιουργούς στον εκθεσιακό χώρο και συνομίλησε με αρκετούς φιλότεχνους πολίτες του Δήμου δίνοντας συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετείχαν σε αυτή την υψηλού επιπέδου πολιτιστική προσπάθεια, που έχει στο επίκεντρο την τέχνη και τον Πολιτισμό. Παράλληλα, η κα Πατούλη ενθάρρυνε τους δημιουργούς να επεκτείνουν τις δράσεις τους έχοντας την υποστήριξη του ΠΕΑΠ σε κάθε τους πρωτοβουλία.

Αξίζει να σημειωθεί πως το εικαστικό που επικοινωνεί την καλλιτεχνική προσπάθεια σε έντυπα του ΠΕΑΠ προέρχεται από ομώνυμο έργο ζωγραφικής του εγνωσμένης αξίας αείμνηστου καλλιτέχνη – ζωγράφου Αιμίλιου Φρέρη, που προσφέρθηκε από τη σύζυγό του, πολίτη του Δήμου, κα Αναστασία Μάντζαρη-Φρέρη, η οποία εκθέτει σπουδαία έργα στην έκθεση.

Ο εκθεσιακός χώρος στην αίθουσα «Μ. Αναγνωστάκη», κάτωθεν του Δημοτικού Θεάτρου Πεύκης, θα παραμείνει ανοιχτός προς το κοινό μέχρι και την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016 με ελεύθερη είσοδο.

Ωράριο λειτουργίας έκθεσης:

Καθημερινά 18:00 – 22:00 και επιπλέον το Σαββατοκύριακο 10:00 – 13:00.

Εκθέτες που λαμβάνουν μέρος:

Αποστόλου ΚαλλιόπηΓαζεπίδης Γιώργος, Γεωργουλίδου Αναστασία, Γιαννούλη Ευθαλία, Γκεζερλής Βελισσάριος, Γκεζερλής Γιώργος, Γρετσίστα Ελένη, Δεμερτζή Αγγελική, Ελευθερίου Λαμπρινή, Καρατζούνης Νίκος, Λάλος Βασίλης, Μάντζαρη-Φρέρη Αναστασία, Μπολέτη Μαίρη, Παπαχριστοδούλου Μαρία, Παππάς Βάιος, Στυλιανίδου-Σαλονικοπούλου Βέρα, Φίλιππας Θεοφάνης, Φωτοπούλου Σοφία, Ψαρρός Ευστράτιος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet