«Το μαγικό σπίτι» στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης
Πολιτισμός

«Το μαγικό σπίτι» στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης

Τη βελγική ταινία κινουμένων σχεδίων των Jeremy Degruson και Ben Stassen «Το μαγικό σπίτι» («The house of magic»), παραγωγής 2013, προβάλει η Κινηματογραφική Λέσχη Πεύκης την Κυριακή 6 Μαρτίου 2016, στις 17:30, στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης (Χρ. Σμύρνης & Ρ. Φεραίου) σε συνδιοργάνωση με το ΝΠΔΔ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης «Περιβάλλον – Αθλητισμός – Πολιτισμός» (ΠΕΑΠ).

Αφίσα «Το μαγικό σπίτι»Ένα βροχερό βράδυ, ο μικρός γατούλης Θάντερ, βρίσκει καταφύγιο στο αρχοντικό του Μάγου Λορέντζο. Ο μάγος μοιράζεται το σπίτι του με αμέτρητα ζωάκια, ρομποτάκια και μαραφέτια, που έχουν την ικανότητα να φτιάχνουν πρωινό ενώ χορεύουν και τραγουδούν! Ο Τζακ το λαγουδάκι, και η Μάγκι το ποντίκι όμως συνωμοτούν για να διώξουν το κακόμοιρο γατάκι. Σύντομα ο μάγος θα αρρωστήσει, και όλοι μαζί οι κάτοικοι του σπιτιού θα ενωθούν για να σώσουν την έπαυλη που κινδυνεύει να πουληθεί, με πρωτεργάτη τον Θάντερ!

Σκηνοθεσία: Jeremy Degruson, Ben Stassen

Μεταγλώττιση στα ελληνικά.

  • Σκηνοθετική επιμέλεια: Κωνσταντίνος Κακκανάς
  • Μετάφραση: Φανή Καρόζη
  • Ηχοληψία: Τάσος Χαμοσφακίδης
  • Μίξη ήχου: Ανδρέας Γεωργαλλής

Ακούγονται οι ηθοποιοί (με αλφαβητική σειρά): Εβελίνα Αραπίδη, Κωνσταντίνα Γεωργαντά, Κώστας Δαρλάσης, Κωνσταντίνος Κακκανάς, Βάσια Λακουμέντα, Ποίμης Πέτρου, Διονυσία Τσιτιρίδου, Γιάννης Υφαντής.

Διάρκεια: 85΄.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet