Βράβευση της ομάδας μπάσκετ του ΓΣΑ για την άνοδο στην Α2 από το Δ.Σ. Αμαρουσίου  
Αθλητισμός

Βράβευση της ομάδας μπάσκετ του ΓΣΑ για την άνοδο στην Α2 από το Δ.Σ. Αμαρουσίου  

Σε ατμόσφαιρα συγκίνησης και υπερηφάνειας για την άνοδο της μαρουσιώτικης ομάδας μπάσκετ του Γυμναστικού Συλλόγου (ΓΣΑ) στην Α2 κατηγορία, με πρωτοβουλία του δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη, το Δημοτικό Συμβούλιο τίμησε του παίκτες, τους παράγοντες και τους προπονητές, το βράδυ της Τρίτης 30 Μαΐου 2017.

Υπό το θερμότατο ζωηρό χειροκρότημα των δημοτικών συμβούλων και των πολιτών που βρίσκονταν στην αίθουσα, ο δήμαρχος Αμαρουσίου συνεχάρη έναν έναν τους παίκτες και τους άλλους συντελεστές της ομάδας, εκφράζοντας τη στήριξη της πόλης του Αμαρουσίου στην προσπάθειά τους και ευχόμενος η επόμενη βράβευση του χρόνου να γίνει με αφορμή την άνοδο της ομάδας στο «μεγάλο σαλόνι» της Α1 κατηγορίας.

«Το Μαρούσι έχει συνδέσει την ιστορία του με τις λαμπρές σελίδες που έχει γράψει ο ΓΣΑ. Με σοβαρότητα, σταθερότητα και ενότητα, πετύχαμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες, και σήμερα βρισκόμαστε ένα βήμα πριν τη μεγάλη κατηγορία της Α1.

»Συνεχίζουμε ενωμένοι για να φέρουμε το Μαρούσι εκεί που του αξίζει. Η θέση του είναι στο μεγάλο… σαλόνι του μπάσκετ.  Όποια ομάδα και εάν είμαστε, η ομάδα του ΓΣΑ είναι πρώτη και πάνω από όλες για το Μαρούσι. Με τις ευχές μας, αλλά κυρίως με τις πράξεις μας, του χρόνου την ίδια περίοδο να βραβεύουμε την ομάδα μας για την άνοδό της στη μεγάλη κατηγορία» υπογράμμισε ο δήμαρχος Αμαρουσίου.

Ιδιαίτερη ήταν η στιγμή, όταν ο κ. Πατούλης συνεχάρη τον πρόεδρο του ΓΣΑ, τη «μεγάλη ψυχή» του Συλλόγου και του μπάσκετ, τον κ. Κώστα Κουτσούκο, τονίζοντας: «Αγαπάμε την πόλη μας, αγαπάμε τον ΓΣΑ και θα είμαστε κοντά σας να ενισχύουμε την προσπάθειά σας και να επιβραβεύουμε τις επιτυχίες σας», είπε ο κ. Πατούλης.

Εμφανώς συγκινημένος ο κ. Κουτσούκος μίλησε για την επιτυχία της ομάδας μπάσκετ, που όπως ανέφερε έκανε για άλλη μια φορά περήφανη την πόλη. Ευχαρίστησε από καρδιάς τον  κ. Πατούλη για την υποστήριξή του και ζήτησε από τους φιλάθλους να βρίσκονται κοντά στην ομάδα τη νέα νέα, ώστε η παραμονή της στην Α2 κατηγορία να είναι ένας μικρός σταθμός αναμονής πριν την επιστροφή στο «μεγάλο σαλόνι» της Α1.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet