«Τσάκισε» η συνεργασία με Γ. Κρανάκη, ο Κ. Μπούνας στο τιμόνι του ΑΣΕΔ στο χάντμπολ
Αθλητισμός

«Τσάκισε» η συνεργασία με Γ. Κρανάκη, ο Κ. Μπούνας στο τιμόνι του ΑΣΕΔ στο χάντμπολ

Αρνητική τροπή πήρε το θέμα συνεργασίας μεταξύ της ανδρικής ομάδας Χάντμπολ του ΑΣΕ Δούκα και του προπονητή Γιώργου Κρανάκη, μόλις λίγες ημέρες μετά την απόφαση ανανέωσής της για 10η σερί χρονιά…

Πιο συγκεκριμένα, όπως ενημερώνει ο σύλλογος από την ιστοσελίδα του, κατά τη διάρκεια συνάντησης του τμήματος με τον πολυνίκη προπονητή με θέμα τον σχεδιασμό της νέας περιόδου, υπήρξαν σοβαρές διαφωνίες που οδήγησαν τελικά στη λύση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

«Ευχαριστούμε θερμά τον Γιώργο Κρανάκη για την πολυετή προσφορά του στο Σύλλογο και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του» σημειώνεται στη σχετική ανάρτηση.

Τη θέση του Γ. Κρανάκη αναλαμβάνει τελικώς ο Κωστής Μπούνας«το προπονητικό του προφίλ και η φιλοσοφία του ταυτίζεται απόλυτα με αυτήν του ΑΣΕΔ», όπως αναφέρει ο σύλλογος.

Ο 37χρονος τεχνικός την περσινή περίοδο ήταν συνεργάτης του Παναγιώτη Ιατρούδη στον πάγκο του ΙΕΚ Ξυνή και συνέβαλε τα μέγιστα ώστε η ομάδα της Νέας Ιωνίας να κατακτήσει το Πρωτάθλημα Ελλάδος.

Στον Δούκα επιστρέφει ουσιαστικά, καθώς στο παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα των «μπλε» (2003-2006), ενώ υπήρξε και προπονητής ακαδημιών του Συλλόγου.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ως προπονητής του ΑΣΕ Δούκα, ο Κωστής Μπούνας υποστήριξε:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που έρχομαι σε μια ομάδα που έχω αγωνιστεί στο παρελθόν, καθώς έχω πολύ όμορφες αναμνήσεις από τον Σύλλογο. Ο Δούκας είναι από τα σωματεία που παρέχουν όλες εκείνες τις συνθήκες (εγκαταστάσεις και ανθρώπινο δυναμικό) ώστε να μπορέσει κάποιος προπονητής να δουλέψει σε υψηλό επίπεδο. Από τις πρώτες συζητήσεις που έχω κάνει με τα στελέχη της ομάδας μού έδειξαν ότι θέλουν να με εμπιστευτούν και να δημιουργήσουμε από κοινού κάτι καλό σε μακροχρόνια βάση. Ήδη ο σχεδιασμός της ομάδας έχει ξεκινήσει και ανυπομονώ να πιάσουμε με τους παίκτες μου δουλειά και μέσα στο γήπεδο».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet