Στα γνώριμα «λημέρια» του ΑΣΕ Δούκα επιστρέφει ο Δ. Τζηράς
Αθλητισμός

Στα γνώριμα «λημέρια» του ΑΣΕ Δούκα επιστρέφει ο Δ. Τζηράς

Σε γνώριμα «λημέρια» θα βρεθεί και πάλι ο Δημήτρης Τζηράς, ο οποίος συμφώνησε και επιστρέφει στους «μπλε» μετά από δύο χρόνια απουσίας!

Ο διεθνής παίκτης ήταν μέλος της ομάδας του ΑΣΕ Δούκα την αγωνιστική περίοδο 2007-2008, η οποία κατέκτησε το νταμπλ, ενώ αναδείχτηκε και Κυπελλούχος Ελλάδος δύο χρονιές αργότερα (2010).

Την περίοδο 2013-2014 ψηφίστηκε για πρώτη φορά ως το καλύτερο δεξί εξτρέμ του πρωταθλήματος, ενώ στην καλύτερη επτάδα της Handball Premier ήταν και την αγωνιστική περίοδο 2015-2016, αφού οι προπονητές των 12 ομάδων του πρωταθλήματος, τον ψήφισαν ως τον κορυφαίο αθλητή στη θέση όπου αγωνίζεται.

Φορώντας το εθνόσημο, ο Δημήτρης Τζηράς έλαβε μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων, που φιλοξενήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 2011, ενώ από το 2012 μέχρι και σήμερα έχει συμμετοχές στην Εθνική ομάδα των Ανδρών.

Στις δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του Συλλόγου των Βορείων Προαστίων, μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας του, ο 25χρονος εξτρέμ στάθηκε στην επιστροφή του στον ΑΣΕΔ, τονίζοντας παράλληλα ότι, μαζί με τους συμπαίκτες του, θα δουλέψουν προκειμένου η ομάδα να μπορέσει να υλοποιήσει τους στόχους που έχει θέσει ενόψει της νέας χρονιάς.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που επιστρέφω στην οικογένεια του Δούκα, στην ομάδα όπου ανδρώθηκα, εξελίχθηκα και έκανα πολύ σημαντικά βήματα για την καριέρα μου» δήλωσε ο παίκτης, για να προσθέσει:

«Οι επαφές που είχα όλο το προηγούμενο διάστημα με τους ανθρώπους του Συλλόγου ολοκληρώθηκαν ιδανικά για εμένα, που γυρίζω μετά από δύο χρόνια απουσίας. Ήθελα πολύ να επιστρέψω, καθώς ο πήχης για τον ΑΣΕΔ παραμένει πάντα υψηλός και μαζί με τους συμπαίκτες μου είμαστε έτοιμοι για νέες διακρίσεις και επιτυχίες.

Με τον coach Κρανάκη γνωριζόμαστε πολύ καλά και είναι σίγουρο ότι, όπως και στην προηγούμενη θητεία μου στην ομάδα του ΑΣΕΔ, έτσι και τώρα, θα έχουμε μια άψογη συνεργασία. Γυρίζω σε ένα γνώριμο περιβάλλον για μένα,  και  δεν βλέπω την ώρα για να δουλέψουμε και να πετύχουμε τους στόχους μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet