Έργα σε υπόγειο πάρκινγκ επέβλεψε ο δήμαρχος
Ποιότητα Ζωής

Έργα σε υπόγειο πάρκινγκ επέβλεψε ο δήμαρχος

Τις εργασίες ολοκλήρωσης του υπόγειου χώρου στάθμευσης σε κτήριο επί της οδού Χατζηαντωνίου στο κέντρο του Αμαρουσίου επέβλεψε ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης μαζί με στελέχη της διοίκησης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, έπειτα από διεκδίκηση της διοίκησης Πατούλη το κτήριο παραχωρήθηκε με μορφή δωρεάς στον Δήμο Αμαρουσίου από την κατασκευάστρια εταιρεία. Βάσει της δωρεάς, οριζόντια ιδιοκτησία ενός υπογείου με χρήση πάρκινγκ επί του κτηρίου με βιοκλιματικά χαρακτηριστικά που έχει ανεγερθεί σε οικόπεδο στην οδό Χατζηαντωνίου περιήλθε σε πλήρη κυριότητα του Δήμου το σύνολο των θέσεων στάθμευσης στο υπόγειο του 3ου ορόφου. Όπως συνεχίζει η ανακοίνωση, μέσω της συγκεκριμένης διεκδίκησης η διοίκηση εξασφάλισε:

  • 25 νέες θέσεις εργασίας σε άνεργους Μαρουσιώτες.
  • Αύξηση με μηδενικό κόστος της δημοτικής περιουσίας κατά 750.000 ευρώ.
  • Ενίσχυση με 35 νέες θέσεις στάθμευσης της δυναμικής εξυπηρέτησης των πολιτών και επισκεπτών του κέντρου της πόλης

Με την ευκαιρία της επίσκεψης του δημάρχου στο εργοτάξιο, παρουσία των υπευθύνων του έργου, ο κ. Πατούλης, δήλωσε: «Αξιοποιούμε κάθε επενδυτικό σχέδιο στην πόλη. Διεκδικούμε το καλύτερο δυνατόν με γνώμονα το όφελος του Δήμου, των κατοίκων και της πόλης μας. Ενισχύουμε την κοινωνική συνοχή, συμβάλλουμε στην καταπολέμηση της ανεργίας».

Παρόντες ήταν, επίσης, οι αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Νίκος Πέππας και Δημήτρης Σμυρνής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet