Απομάκρυνση κεραίας από το Πολύδροσο ζητεί ο Σύλλογος Εκπ/κών Π.Ε. Αμαρουσίου
Ποιότητα Ζωής

Απομάκρυνση κεραίας από το Πολύδροσο ζητεί ο Σύλλογος Εκπ/κών Π.Ε. Αμαρουσίου

Τον έλεγχο νομιμότητας και την άμεση απομάκρυνση της κεραίας κινητής τηλεφωνίας που εγκαταστάθηκε στο Πολύδροσο Αμαρουσίου κοντά στο 13ο Δημοτικό Σχολείο και στο 6ο Νηπιαγωγείο ζητεί ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αμαρουσίου.

Η διοίκηση του Συλλόγου απέστειλε το σχετικό αίτημα στο υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, στο υπουργείο Προστασίας Περιβάλλοντος και Δημοσίων Έργων και στον Δήμο Αμαρουσίου.

Ακολουθεί η επιστολή:

Θέμα: «Απομάκρυνση επιβλαβούς για την υγεία των μαθητών κεραίας κινητής τηλεφωνίας»

Το Δ. Σ. του Συλλόγου Εκπ/κών Π. Ε. Αμαρουσίου διαμαρτύρεται έντονα για την απαράδεκτη και επιβλαβή για την υγεία των μαθητών του 13ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου και του 6ου Νηπιαγωγείου Αμαρουσίου (περιοχής Πολύδροσου Αμαρουσίου) ενέργεια εγκατάστασης κεραίας κινητής τηλεφωνίας σε απόσταση αναπνοής από τις συγκεκριμένες σχολικές μονάδες.

Καλούμε τις αρμόδιες αρχές της πολιτείας να ενεργήσουν άμεσα τόσο για τον έλεγχο νομιμότητας της εγκατάστασης της συγκεκριμένης κεραίας στην περιοχή, όσο και για την άμεση απομάκρυνσή της από την περιοχή, ώστε να πάψει να επιβαρύνει την υγεία των κατοίκων και των μαθητών – παιδιών της περιοχής.

Για το Δ.Σ.

Ο πρόεδρος                               Ο γραμματέας

Δ. Πολυχρονιάδης        Γ. Κοκκινομηλιώτης

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet