Βεβαίωση παρακολούθησης έλαβαν οι… μαθητές του Ανοικτού Λαϊκού Πανεπιστημίου Δήμου Αμαρουσίου
Κοινωνία

Βεβαίωση παρακολούθησης έλαβαν οι… μαθητές του Ανοικτού Λαϊκού Πανεπιστημίου Δήμου Αμαρουσίου

Βεβαιώσεις παρακολούθησης του α΄ κύκλου των διαλέξεων του Ανοικτού Λαϊκού Πανεπιστημίου του Δήμου Αμαρουσίου παρέλαβαν οι συμμετέχοντες. Η παράδοση των διπλωμάτων έγινε σε εκδήλωση στο δημαρχείο, την οποία χαιρέτισε διαδικτυακά ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης.

Απευθυνόμενος στο ακροατήριο, ο κ. Γ. Πατούλης, μέσω διαδικτυακής σύνδεσης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη φιλοξενία στην πόλη ενός εκπαιδευτικού προγράμματος που αποτελεί ένα επιτυχημένο παράδειγμα σύμπραξης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με την ακαδημαϊκή κοινότητα.

«Χάρη στην εποικοδομητική συνεργασία του Δήμου μας με το Πανεπιστήμιο Κρήτης, εδώ και τρία χρόνια προσφέρουμε στους συμπολίτες μας την ευκαιρία της πρόσβασης στην ακαδημαϊκή γνώση στον τόπο τους. Ευχαριστούμε όλους τους εμπλεκόμενους για την αγαστή συνεργασία και συγχαίρουμε τους συμμετέχοντες για την επιλογή να γηράσκουν διδασκόμενοι» τόνισε ο δήμαρχος Αμαρουσίου.

Το μήνυμά της απηύθυνε και η δημοτική σύμβουλος και υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου, Ρένα Χαλιώτη, η οποία συνεχάρη τους συμμετέχοντες για την ολοκλήρωση του προγράμματος. Ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές που πλαισίωσαν το πρόγραμμα ώστε να μπορεί να υλοποιηθεί και εξέφρασε την ικανοποίησή της που, όπως είπε, «το Μαρούσι σταθερά στηρίζει τη γνώση και τη μάθηση σε κάθε ηλικία».

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την απονομή των διπλωμάτων παρακολούθησης στους συμμετέχοντες του α΄ κύκλου των μαθημάτων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet