Γιόρτασαν τη Γυναίκα τα ΚΑΠΗ
Κοινωνία

Γιόρτασαν τη Γυναίκα τα ΚΑΠΗ

Εορταστική εκδήλωση για να τιμήσει τη σημαντική και πολύπλευρη προσφοράς της γυναίκας στην οικογένεια και ευρύτερα στην κοινωνία, διοργάνωσε η Ομάδα Αγάπης του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου, με την ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας.

Τους εορταστικούς χαιρετισμούς του δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, μαζί με τις θερμές ευχές του για υγεία και ευημερία, μετέφερε στα μέλη του ΚΑΠΗ που συμμετείχαν στην εκδήλωση σύμφωνα με την ανακοίνωση, η δημοτική σύμβουλος, αντιπρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Ρένα Χαλιώτη.

Στην ομιλία της η κ. Ρ.  Χαλιώτη ανέπτυξε τα επιτεύγματα της γυναίκας διαχρονικά και τη θέση της στη σύγχρονη κοινωνία, επισημαίνοντας ότι «θα είμαστε επιτυχημένες αν μετέχουμε σε μια κοινωνία “επί ίσοις όροις” για τους προικισμένους και ευφυείς, σε όποιο φύλο και αν ανήκουν. Όταν μάθουμε να εμπιστευόμαστε και να υποστηρίζουμε το φύλο μας».

Ακολούθησε συζήτηση κατά την οποία οι συμμετέχουσες αντάλλαξαν απόψεις και εμπειρίες σε θέματα που αφορούν στη γυναίκα σύζυγο, μητέρα, αδελφή, γιαγιά.

Στη συνέχεια, οι παριστάμενες διασκέδασαν και γεύτηκαν τα εδέσματα που προσέφερε η διοίκηση του ΚΑΠΗ και η Ομάδα Αγάπης. Το συντονισμό της εκδήλωσης είχε η υπεύθυνη του ΚΑΠΗ, εργοθεραπεύτρια Γιάννα Κομνηνού.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet