Δήμος Αμαρουσίου: Μίζερη και στείρα η αντιπολίτευση του κ. Μαγιάκη
Κοινωνία

Δήμος Αμαρουσίου: Μίζερη και στείρα η αντιπολίτευση του κ. Μαγιάκη

«Μίζερη και στείρα» χαρακτηρίζει την αντιπολίτευση που ασκεί ο επικεφαλής της παράταξης Ενότητα Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι, Λευτέρης Μαγιάκης, αναφορικά με την ανάληψη του έργου δημοπράτησης και κατασκευής της διευθέτησης του ρέματος Σαπφούς.

Απαντώντας σε ανακοίνωση της Ενότητας, η διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου επισημαίνει τα εξής:

Μίζερη και στείρα η αντιπολίτευση που ασκεί ο κ. Μαγιάκης και η παράταξή του, ακόμα και στο σοβαρό θέμα της διευθέτησης του ρέματος Σαπφούς

Σε συνέχεια του δημοσιεύματος της Ενότητας Ανατροπής, οφείλουμε να παρατηρήσουμε τη μίζερη και στείρα αντιπολίτευση που ασκεί ο κ. Μαγιάκης και η παράταξή του, ακόμα και στο σοβαρό θέμα της διευθέτησης του ρέματος Σαπφούς.

Αντί να προσπαθήσουν να δικαιολογήσουν τους πρώην συντρόφους τους, όφειλαν τουλάχιστον να αναγνωρίσουν τις μεγάλες προσπάθειες της διοίκησης Πατούλη, σχετικά με τη δημοπράτηση και την ανάληψη κατασκευής του έργου για τη διευθέτηση του ρέματος Σαπφούς, από το ΥΠΟΜΕΔΙ. Ενέργειες που ξεκίνησαν αρχικά από την οριοθέτηση του ρέματος με ΦΕΚ το 2014 και συνεχίστηκαν με την ολοκλήρωση μελετών διευθέτησης του ρέματος Σαπφούς από τον Δήμο Αμαρουσίου, ενώ την αποκλειστική ευθύνη έχει η Περιφέρεια, η οποία είναι και η καθ΄ ύλην αρμόδια για τη διευθέτηση του ρέματος Σαπφούς.

Μετά τις μεγάλες καθυστερήσεις της Περιφέρειας, την ανεπάρκειά της και την άρνησή της να προχωρήσει το σημαντικό αυτό έργο, για την πόλη του Αμαρουσίου, η διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου και προσωπικά ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης, διεκδίκησε και πέτυχε τη δημοπράτηση και την ανάληψη κατασκευής του συγκεκριμένου έργου από το ΥΠΟΜΕΔΙ.

Σε αντίθεση με τον κ. Μαγιάκη και την παράταξή του, η διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου θα συνεχίσει να διεκδικεί αυτά που δικαιούται το Μαρούσι και ο μαρουσιώτικος λαός, καθώς και να δίνει λύσεις κόντρα στην ανεπάρκεια και την αδιαφορία κάποιων. Ταυτόχρονα, όμως, οφείλει και θα συνεχίσει να αναδεικνύει και να στηλιτεύει την αναλγησία και την «πολιτική εμπάθεια» της διοίκησης της Περιφέρειας και των πρώην πολιτικών συντρόφων του κ. Μαγιάκη, απέναντι στους Μαρουσιώτες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet