Δήμος Αμαρουσίου: Υπερασπιζόμαστε τα συμφέροντα του Μαρουσιώτικου λαού
Κοινωνία

Δήμος Αμαρουσίου: Υπερασπιζόμαστε τα συμφέροντα του Μαρουσιώτικου λαού

«Η δημοτική Αρχή θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τα συμφέροντα του Μαρουσιώτικου λαού και των εργαζομένων προσηλωμένη σε αρχές και αξίες, σεβόμενοι πάντα τις ανάγκες της κοινωνίας για ενότητα, σύνθεση, αλληλεγγύη αποτελεσματικότητα πέρα και πάνω από κομματικές αντιπαραθέσεις και σκοπιμότητες» τονίζει ο αναπληρωτής δήμαρχος Αμαρουσίου, Σπύρος Σταθούλης, στην ανακοίνωση της ΚΟΒ Αμαρουσίου του ΚΚΕ στην οποία γίνεται λόγος για ιδιωτικοποιήσεις υπηρεσιών του Δήμου. .

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση – απάντηση του Δήμου Αμαρουσίου σημειώνεται:

Οι θαυμαστές των καθεστώτων Βενεζουέλας και Βόρειας Κορέας ξαναχτύπησαν.

Μέσα στη σύγχυσή τους επαναλαμβάνουν το ίδιο κακόγουστο αστείο θέλοντας να γίνουν αρεστοί στους κομματικούς τους μέντορες.

Δεν θα σταματήσουμε να επαναλαμβάνουμε όσοι λάσπη και αν ρίχνουν στη διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου ότι οι κομματικές ταμπέλες δεν χωρούν στον χώρο της Αυτοδιοίκησης.

Εμείς μιλάμε με έργα και με πράξεις.

Και γνωρίζουν καλά ότι διασφαλίσαμε, διασφαλίζουμε και το ίδιο θα πράξουμε όποτε και όταν χρειαστεί τόσο τα συμφέροντα των εργαζομένων όσο και τις θέσεις εργασίας τους.

Δεν έχουν οι εργαζόμενοι να φοβηθούν απολύτως τίποτα και κανέναν.

Οι ιδεοληπτικοί εκφραστές καθεστωτικών νοοτροπιών ας μη συνεχίζουν να φοβίζουν τους εργαζόμενους και να δημιουργούν κλίμα ανασφάλειας διότι για μια ακόμη φορά θα διαψευστούν.

Η δημοτική Αρχή θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τα συμφέροντα του μαρουσιώτικου λαού και των εργαζομένων προσηλωμένη σε αρχές και αξίες, σεβόμενοι πάντα τις ανάγκες της κοινωνίας για ενότητα, σύνθεση, αλληλεγγύη αποτελεσματικότητα πέρα και πάνω από κομματικές αντιπαραθέσεις και σκοπιμότητες.

Ο δρόμος που έχουμε χαράξει, μαζί με τους πολίτες για πλήρη διαφάνεια και χρηστή διοίκηση είναι ο δρόμος της ευθύνης και της εμπιστοσύνης.  

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet