Εγκαινιάστηκε η ανακατασκευασμένη παιδική χαρά στην οδό Φραγκοκκλησιάς στο Πολύδροσο Αμαρουσίου
Κοινωνία

Εγκαινιάστηκε η ανακατασκευασμένη παιδική χαρά στην οδό Φραγκοκκλησιάς στο Πολύδροσο Αμαρουσίου

Εγκαινιάστηκε την Παρασκευή 22/9 η ανακατασκευασμένη παιδική χαρά στην Οδό Φραγκοκκλησιάς στο Πολύδροσο Αμαρουσίου. Τα εγκαίνια έκανε ο δήμαρχος της πόλης Θεόδωρος Αμπατζόγλου, παρουσία, κατοίκων και στελεχών της δημοτικής αρχής.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η ανακατασκευή της παιδικής χαράς στην οδό Φραγκοκκλησιάς, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο ολικής ανακαίνισης πέντε παιδικών χαρών του Δήμου Αμαρουσίου:

  • στην Αγία Φιλοθέη παραδόθηκε στις 18 Ιουλίου 2023,
  • στα Ηπειρώτικα παραδόθηκε στις 7 Ιουλίου 2023,
  • στο Ψαλίδι παραδόθηκε στις 28 Ιουνίου 2023,
  • στην πλατεία Ξυλούρη στις 3 Αυγούστου 2023.

Επί δημαρχίας Θ. Αμπατζόγλου έχουν ήδη ανακαινιστεί ακόμη 24 παιδικές χαρές, ενώ σύντομα θα ξεκινήσει το έργο της ολικής ανάπλασης της παιδικής χαράς του Αμαλιείου. Στόχος του έργου των ανακαινίσεων, η πλήρης ανάπλαση και λειτουργική αναβάθμιση των παιδικών χαρών για τη δημιουργία σύγχρονων, λειτουργικών και ασφαλών χώρων αναψυχής για μικρούς και μεγάλους επισκέπτες, σύμφωνα με τα σχετικά πρότυπα ασφαλείας. Οι χώροι διαθέτουν παιχνίδια για πληθώρα ηλικιακών ομάδων, επαρκείς επιφάνειες ασφαλείας από πτώση, καθιστικά σε καίριες θέσεις για την ορθή επίβλεψη των παιδιών, αλλά και την ανάπαυση των επισκεπτών, κάδους απορριμμάτων, βρύσες για πόσιμο νερό κ.λπ.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet