Μίνι απολογισμός 1 έτους της διοίκησης Αμπατζόγλου στο Μαρούσι
Κοινωνία

Μίνι απολογισμός 1 έτους της διοίκησης Αμπατζόγλου στο Μαρούσι

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από τη νίκη του στο δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών του 2019, προέβη στην ακόλουθη ανακοίνωση:

Σαν σήμερα, πριν ακριβώς έναν χρόνο, οι πολίτες του Αμαρουσίου, με ποσοστό 61%, έδωσαν στην παράταξή μας Μαρούσι – Νέα Εποχή και σε εμένα προσωπικά, την ψήφο εμπιστοσύνης τους -όπως και στον 1ο γύρο- για να υλοποιήσουμε το τεκμηριωμένο πρόγραμμά μας και να αξιοποιήσουμε την εμπειρία μας και τη γνώση μας, για ένα Μαρούσι όπου όλες οι ενέργειες θα αφορούν στη βελτίωση της καθημερινότητας του Μαρουσιώτη Πολίτη.

Σήμερα, έχοντας διανύσει 8 μήνες στο τιμόνι του Δήμου, αισθάνομαι την ανάγκη να ενημερώσω τους συμπολίτες μας, για όλα όσα πράξαμε, εκπληρώνοντας ένα μικρό μέρος του τετραετούς προγράμματός μας. Ο απολογισμός μας αυτός είναι ικανός για να αντιληφθούν όλοι για την αποφασιστικότητά μας προκειμένου να βελτιώσουμε την υφιστάμενη κατάσταση σε όλους τους τομείς και να βάλουμε τα ισχυρά θεμέλια για να γίνει το Μαρούσι ένας πραγματικά Μητροπολιτικός Δήμος, με σύγχρονες υποδομές, φιλικός στην πρόσβαση, με υψηλότατο επίπεδο κοινωνικών υπηρεσιών και με ισχυρή πολιτιστική και αθλητική ταυτότητα.  

Από την 1η Σεπτεμβρίου 2019, με αταλάντευτη πολιτική βούληση κατορθώσαμε να ξεπεράσουμε εμπόδια, όπως το γεγονός ότι ξεκινήσαμε τη θητεία μας στο πλαίσιο του προϋπολογισμού της προηγούμενης διοίκησης μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2020 και φυσικά το μείζον ζήτημα της πανδημίας. Με σθένος και ισχυρό το αίσθημα της αλληλεγγύης, λάβαμε εγκαίρως όλα τα απαραίτητα μέτρα, θωρακίζοντας το σύνολο των μέσων, υπηρεσιών και χώρων του Δήμου μας και κυρίως προστατεύοντας καταλυτικά τους ευπαθείς συμπολίτες μας από τις επιπτώσεις της υγειονομικής κρίσης».  

Εν συνεχεία, ο δήμαρχος παρουσιάζει «τα 22 + 1 σημαντικά βήματα που έγιναν, ως δείγμα γραφής της ισχυρής πολιτικής μας βούλησης και ως εγγύησης για τη δυναμική συνέχεια της πορείας μας».

Επίσης, ανακοινώνει ότι αρχές Σεπτεμβρίου 2020 θα πραγματοποιηθεί ο αναλυτικός απολογισμός για τον πρώτο χρόνο της διοίκησής του.

«Με τον Πολίτη Πρωταγωνιστή, με αναβάθμιση των υπηρεσιών μας, θέλουμε ένα Δήμο φιλικό, σύγχρονο και αποτελεσματικό στην υπηρεσία των Δημοτών», προσθέτει ο κ. Αμπατζόγλου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet