Με έξι εργαζομένους μόνιμο προσωπικό και δύο συμβασιούχους ενισχύεται ο Δήμος Αμαρουσίου
Κοινωνία

Με έξι εργαζομένους μόνιμο προσωπικό και δύο συμβασιούχους ενισχύεται ο Δήμος Αμαρουσίου

«Συμβολική ημέρα για τον Δήμο Αμαρουσίου, αλλά και για τους ίδιους τους εργαζομένους» χαρακτήρισε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, την ορκωμοσία των έξι νέων μόνιμων υπαλλήλων, επιλαχόντες της υπ΄ αριθμ. 1/249Μ/2008 προκήρυξης του ΑΣΕΠ για πρόληψη μόνιμου προσωπικού στον Δήμο.

Οι έξι εργαζόμενοι προστίθενται στο δυναμικό του Δήμου, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του Δήμου, μετά τη διεκδίκηση από μέρους του δημάρχου και προέδρου της ΚΕΔΕ κ. Πατούλη, με νομοθετική ρύθμιση να δοθεί η δυνατότητα να καλυφθούν θέσεις μόνιμου προσωπικού από τη λίστα των επιλαχόντων του διαγωνισμού του 2008 μετά και την άρση της απαγόρευσης πρόσληψης μόνιμου προσωπικού στο Δημόσιο.

Καλωσορίζοντάς τους έναν έναν προσωπικά ως νέα μέλη της «οικογένειας» του Δήμου Αμαρουσίου, ο κ. Πατούλης έθεσε το πλαίσιο συνεργασίας τους στη βάση της αμοιβαίας ειλικρίνειας, της αγάπης για την εργασία τους και της προσφοράς στην τοπική κοινωνία.

Με την ευκαιρία της ορκωμοσίας ο κ. Πατούλης, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Σήμερα είναι μέρα σταθμός και για εμάς στον Δήμο, που από το 2008 πασχίζουμε κόντρα στην παθογένεια της κεντρικής δημόσιας διοίκησης να τοποθετήσουμε μόνιμο προσωπικό στις υπηρεσίες μας, αλλά και για εσάς, που έπειτα από 10 χρόνια στη λίστα των επιλαχόντων του διαγωνισμού του ΑΣΕΠ, σήμερα και επίσημα διορίζεστε. Είμαστε ικανοποιημένοι που οι παρεμβάσεις μας προς την ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών τόσο ως Διοίκηση του Δήμου όσο και ως Διοίκηση της ΚΕΔΕ έπιασαν τόπο και με νομοθετική ρύθμιση άρθηκαν τα εμπόδια για να προχωρήσει η εγκατάσταση μόνιμου προσωπικού αξιοποιώντας τις λίστες των επιλαχόντων της προ μνημονίων προκήρυξής μας. Δεν επαναπαυόμαστε. Συνεχίζουμε να διεκδικούμε για την τοπική αυτοδιοίκηση τον ρόλο που της αξίζει: οικονομική και λειτουργική αυτοδυναμία ώστε να μπορεί η ίδια να ικανοποιεί τις ανάγκες της στην ώρα τους».

Στο περιθώριο της υποδοχής των νέων μόνιμων εργαζομένων, έγινε και συνάντηση γνωριμίας με άλλα δύο νέα μέλη του προσωπικού που από αρχές Αυγούστου στελεχώνουν τις κοινωνικές δομές με συμβάσεις έργου, στο πλαίσιο του περιφερειακού επιχειρησιακού προγράμματος «Αττική 201-2020».

Παρόντες στην υποδοχή των νέων εργαζομένων ήταν ο γενικός γραμματέας του Δήμου Γιώργος Διδασκάλου, η διευθύντρια Προσωπικού, Αθηνά Ζιώγα, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet