Ο Γ. Νικολαράκος στο debate υποψηφίων δημάρχων για τα θέματα των εργαζομένων
Κοινωνία

Ο Γ. Νικολαράκος στο debate υποψηφίων δημάρχων για τα θέματα των εργαζομένων

Στην πρόσκληση του Συλλόγου και του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Αμαρουσίου προς τους υποψηφίους δημάρχους Αμαρουσίου προκειμένου να παρουσιάσουν τις θέσεις τους για τα θέματα που αφορούν στους εργαζόμενους ανταποκρίθηκε και ο επικεφαλής της παράταξης Πάθος και Λύσεις για το Μαρούσι, Γιάννης Νικολαράκος.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου συμμετείχε στη συνάντηση που διεξήχθη την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019 στο δημαρχείο της πόλης και η παράταξή του εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Συνεργασία, δουλειά, πάθος και λύσεις για το Μαρούσι, από την επόμενη μέρα

Με χαρά αποδεχτήκαμε την πρόσκληση του προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων, κ. Καλιμάνη και του προέδρου του Συλλόγου Εργαζομένων, κ. Τρίμπου, να συμμετάσχουμε σε ανοιχτό debate, μαζί και με άλλους υποψήφιους δημάρχους, για να παρουσιάσουμε τις θέσεις και μέρος του προγράμματός μας, για διάφορα σημαντικά θέματα που αφορούν την πόλη.

Η ασφάλεια των κτιριακών εγκαταστάσεων, η ασφάλεια των οχημάτων του Δήμου, αλλά και των εργαζομένων, τα πάγια αιτήματα των εργαζομένων για μονιμοποίηση των συμβασιούχων και όχι μόνο, οι ελλείψεις σε προσωπικό, το οργανόγραμμα, αλλά και άλλα θέματα που αφορούν στην εύρυθμη λειτουργία του Δήμου προς όφελος των πολιτών και των εργαζομένων, ήταν μερικά από τα ζητήματα που τέθηκαν.

Η συζήτηση μεταξύ των υποψηφίων έγινε σε καλό κλίμα, με επικεφαλής των συνδυασμών να παρουσιάζουν τις θέσεις τους επί των θεμάτων. Με μεγάλη προσοχή ακούσαμε τις τοποθετήσεις όλων των υποψηφίων, αλλά με ακόμη μεγαλύτερη έκπληξη ακούσαμε τις τοποθετήσεις υποψηφίων οι οποίοι, ενώ γνωρίζουν τα θέματα του Δήμου εκ των έσω, παρουσιάστηκαν ως άμοιροι ευθυνών και σωτήρες με ένα νέο πρόγραμμα που μόλις εμπνεύσθηκαν και με λύσεις που μέχρι σήμερα δεν κατάφεραν να εφαρμόσουν. Άλλοι επέλεξαν να τοποθετηθούν με γενικότητες και άλλοι να μην αποκαλύψουν «μυστικά» σημεία του προγράμματός τους, όπως η ανακύκλωση και τα απορρίμματα.

Ο υποψήφιος δήμαρχος του συνδυασμού Πάθος και Λύσεις για το Μαρούσι, Γιάννης Νικολαράκος, παρουσίασε τις θέσεις του και δεσμεύτηκε σε λύσεις για όλα τα θέματα, με σεβασμό στους εργαζόμενους του Δήμου, αλλά και τους πολίτες του Αμαρουσίου. Όπως δήλωσε ο κ. Νικολαράκος στην τοποθέτησή του «ο Δήμος Αμαρουσίου θα γίνει πρότυπο υγιεινής και ασφάλειας με διεθνείς προδιαγραφές, για το καλό των εργαζομένων και το καλό των πολιτών. Υπάρχει τεχνογνωσία, υπάρχει βούληση», κάνοντας σαφή την πρόθεσή του να διοικήσει τον Δήμο με παραγωγική συνεργασία και διάλογο σε όλα τα επίπεδα.

Για τον κ. Νικολαράκο, αλλά και τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού Πάθος και Λύσεις για το Μαρούσι, η επόμενη μέρα στον Δήμο Αμαρουσίου απαιτεί πολύ δουλειά, ενότητα και συνεργασία μεταξύ όλων των φορέων των εργαζομένων, του δημάρχου και των δημοτικών συμβούλων. 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet