Παρεμβάσεις Κ. Ρώτα για ΧΕΥ και νηπιαγωγεία Αμαρουσίου
Κοινωνία

Παρεμβάσεις Κ. Ρώτα για ΧΕΥ και νηπιαγωγεία Αμαρουσίου

Σε παρεμβάσεις για τα θέματα των ΧΕΥ, αλλά και της φιλοξενία των παιδιών στα νηπιαγωγεία προχώρησε ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Ρώτας.

Μέσω επιστολών που απευθύνει προς τον δήμαρχος και τον πρόεδρο του Δημοτικούς Συμβουλίου, ο κ. Ρώτας, αφού ζητά τη σύγκληση του Σώματος για την εξέταση των παραπάνω θεμάτων, προτείνει:

Για τον ΧΕΥ Κύμης: Να προχωρήσει άμεσα ο πολεοδομικός χαρακτηρισμός του χώρου σε χώρο πρασίνου ψυχαγωγίας και αθλητισμού, με σκοπό την κάλυψη των αναγκών της περιοχής, ως ελάχιστο αντιστάθμισμα για την υποβάθμιση που έχει υποστεί η περιοχή τα τελευταία χρόνια.

Για τον ΧΕΥ στον Άγιο Θωμά: Συγκεκριμένα, η πρόταση για πολεοδομικό χαρακτηρισμό αφορά σε: Να χαρακτηρισθεί ως χώρος πρασίνου και δημοτικών υπηρεσιών περιορισμένης δόμησης, με συντελεστή 20%.

Για τα νηπιαγωγεία: Εφόσον δεν εξαιρεθεί ο Δήμος και πρέπει να εγγραφούν στα νηπιαγωγεία  οι επιπλέον μαθητές/τριες να δοθεί η δυνατότητα στον Δήμο Αμαρουσίου, με διαδικασίες εξπρές, να προβεί στην προμήθεια προκατασκευασμένων αιθουσών που θα πληρούν τις προϋποθέσεις των προδιαγραφών, με ταυτόχρονη χρηματοδότησή τους ή με ευθύνη της Περιφέρειας ή άλλου αρμόδιου φορέα, να τοποθετήσει αυτές τις αίθουσες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet