Πασχαλινό παζάρι από το ΚΔΑΠ – ΜΕΑ
Κοινωνία

Πασχαλινό παζάρι από το ΚΔΑΠ – ΜΕΑ

Το bazaar με πασχαλινές δημιουργίες, λαμπάδες, κεριά, εορταστικές χειροτεχνίες και κατασκευές που φιλοτέχνησαν τα παιδιά που φιλοξενούνται στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία (ΚΔΑΠ – ΜΕΑ) του Δήμου Αμαρουσίου, επισκέφτηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.

Με την ευκαιρία της παρουσίας του ο κ. Γ. Πατούλης, συνεχάρη το προσωπικό του κέντρου για την εορταστική πρωτοβουλία που ανέλαβε αλλά πολύ περισσότερο τα παιδιά για τις όμορφες κατασκευές τους.

Το bazaar κέρδισε τα βλέμματα μικρών και μεγάλων περαστικών, πολλοί από τους οποίους επέλεξαν να δωρίσουν στα αγαπημένα τους πρόσωπα κάποιο από τα δεκάδες προς πώληση χειροποίητα πασχαλινά αντικείμενα των παιδιών ενισχύοντας και ενθαρρύνοντας τις προσπάθειές τους.

Κοντά στο προσωπικό του Κέντρου που βρίσκονταν στην πλατεία ΗΣΑΠ Αμαρουσίου όπου πραγματοποιήθηκε το διήμερο bazaar, εκτός από τον δήμαρχο, βρέθηκαν, επίσης, ο αντιδήμαρχος Νίκος Πέππας, ο πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου (ΟΚΟΙΠΑΔΑ) Νίκος Κάββαλος, ο δημοτικός σύμβουλος Στέφανος Τσιπουράκος, ο συνεργάτης της διοίκησης Μιχάλης Μπάρλας, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου Γιάννης Νικολαράκος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet