Πιστοποιητικά εκπαίδευσης στη δασοπυρόσβεση έλαβαν εθελοντές του Δήμου Αμαρουσίου
Κοινωνία

Πιστοποιητικά εκπαίδευσης στη δασοπυρόσβεση έλαβαν εθελοντές του Δήμου Αμαρουσίου

Τα πιστοποιητικά παρακολούθησης και εκπαίδευσης σε θέματα που αφορούν στη δασοπροστασία και δασοπυρόσβεση παρέδωσε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, σε 11 εθελοντές της εθελοντικής ομάδας Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, στο περιθώριο της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου που διεξήχθη την Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017.

Τα σεμινάρια, που περιελάμβαναν θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση, υλοποιήθηκαν από την Πυροσβεστική Ακαδημία στα μέλη των εθελοντικών οργανώσεων που ανήκουν στο Μητρώο της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Παρουσία του διοικητή Πυροσβεστικής Αθηνών, ταξιάρχου Μιχάλη Ανδριόπουλου και του διοικητή του 9ου Πυροσβεστικού Σταθμού Αθηνών Αλέξιου Ράπανου, καθώς και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης, παραδίδοντας τα πιστοποιητικά, ευχαρίστησε τόσο τους εκπαιδευτές, όσο και τους εκπαιδευόμενους και υπογράμμισε ότι «οι 52 ώρες θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης μπορούν να αποβούν σωτήριες όταν και όπου χρειασθεί για την πόλη και τους πολίτες μας».

«Η εθελοντική ομάδα της Πολιτικής Προστασίας έχει αποδείξει εμπράκτως την αφοσίωση και την προσφορά της προς τον συνάνθρωπο, ευρισκόμενη πάντα  στην πρώτη γραμμή. Όπως, το καλοκαίρι στις πυρκαγιές και πρόσφατα στους πληγέντες από τις φονικές πλημμύρες στη Μάνδρα Αττικής, προσφέροντας με κάθε τρόπο τη βοήθεια της» τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet