Στη συνάντηση της Ένωσης Πελοποννησίων Αμαρουσίου ο Θ. Αμπατζόγλου
Κοινωνία

Στη συνάντηση της Ένωσης Πελοποννησίων Αμαρουσίου ο Θ. Αμπατζόγλου

Στη συνάντηση της Ένωσης Πελοποννησίων Αμαρουσίου παραβρέθηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021.

Ο κ. Αμπατζόγλου χαιρέτησε την πρώτη ανοιχτή εκδήλωση της Ένωσης που γίνεται μετά από ένα μεγάλο διάστημα περιορισμών των συναθροίσεων λόγω Covid-19 και απευθυνόμενος προς τον πρόεδρό της και πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Δημήτρη Σμυρνή, την αντιπρόεδρο, Βάλια Χριστακοπούλου, τον γενικό γραμματέα Θανάση Βλαχοπιώτη, τα μέλη και φίλους της Ένωσης μεταξύ άλλων τόνισε: «Η Ένωση Πελοποννησίων Αμαρουσίου είναι ένας από τους ιστορικούς Συλλόγους της πόλης που με τη δράση της, πολιτιστική και εθελοντισμού, προσφέρει αξιόλογο έργο προς όφελος των συμπολιτών μας και αποτελεί ένα ισχυρό κρίκο κοινωνικής συνοχής».

Ο δήμαρχος αναφέρθηκε επίσης στο δημοτικό έργο που γίνεται σε όλους τους τομείς στην πόλη και στη σημασία που δίνεται από την πλευρά της δημοτικής αρχής στη διαβούλευση με τους πολίτες και τους Συλλόγους.

Από τη δική του πλευρά ο κ. Σμυρνής ευχαρίστησε τον δήμαρχο για την παρουσία και τη στήριξή του στις δράσεις της Ένωσης.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, επίσης, αντιδήμαρχοι, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και εκπρόσωποι φορέων του Αμαρουσίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet