Στις εκδηλώσεις εορτασμού του Ι.Ν. Αγ. Μαρίνας Εκάλης Γιώργος & Μαρίνα Πατούλη
Κοινωνία

Στις εκδηλώσεις εορτασμού του Ι.Ν. Αγ. Μαρίνας Εκάλης Γιώργος & Μαρίνα Πατούλη

Στον Μεθεόρτιο Αρχιερατικό Εσπερινό, χοροστατούντος του μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού, κ. Κυρίλλου, και στη λιτάνευση των ιερών λειψάνων και της ιερής εικόνας της Αγίας Μαρίνας, πολιούχου Εκάλης, που τελέστηκαν στον ομώνυμο ιερό ναό, παραβρέθηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου και νεοεκλεγείς περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, καθώς και η πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων και νεοεκλεγείσα δημοτική σύμβουλος Αμαρουσίου Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη.

Ο κ. Πατούλης, συνόδευσε μαζί με τους παριστάμενους πιστούς τη λιτάνευση των ιερών λειψάνων και της ιερής εικόνας και δέχθηκε τις ευχές του κόσμου για την ονομαστική εορτή της συζύγου του, Μαρίνας Πατούλη- Σταυράκη.

Με την ευκαιρία της παρουσίας της στις θρησκευτικές εκδηλώσεις, η κ. Πατούλη απηύθυνε το ακόλουθο μήνυμα: «Όπως κάθε χρόνο, εκπληρώνοντας το προσωπικό μας τάμα στην Αγία Μαρίνα, ακολουθήσαμε οικογενειακώς μαζί με πλήθος κόσμου τη λιτάνευση της ιερής εικόνας στο πλαίσιο των εορτασμών προς τιμή της πολιούχου Αγίας Μαρίνας. Η πίστη καθοδηγεί τις ζωές μας, αποτελεί βάλσαμο στις δύσκολες στιγμές και μεταδίδει το μυστικό της εσωτερικής δύναμης για την κατάκτηση των στόχων και τη δημιουργία μιας καλύτερης ζωής».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet