Συνάντηση Θ. Αμπατζόγλου με γονείς για την μετατροπή του 1ου Γυμνασίου και 1ου ΓΕ.Λ. σε Πειραματικά
Κοινωνία

Συνάντηση Θ. Αμπατζόγλου με γονείς για την μετατροπή του 1ου Γυμνασίου και 1ου ΓΕ.Λ. σε Πειραματικά

Συνάντηση πραγματοποίησε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου την Πέμπτη 28 Απριλίου 2022, με εκπροσώπους του Δ.Σ. Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Αμαρουσίου και των Δ.Σ. των Συλλόγων του 1ου & 16ου Δημοτικού 1ου & 6ου Γυμνασίου και 5ου ΓΕ.Λ. για την μετατροπή του 1ου Γυμνασίου και 1ου ΓΕ.Λ. σε Πειραματικά.

Όπως αναφέρει η δημοτική αρχή, ο δήμαρχος παρουσίασε στους εκπροσώπους των Συλλόγων τις ενέργειες του Δήμου που αφορούν αφ’ ενός στην επιστολή προς την ηγεσία του υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων και αφ’ ετέρου στο ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου όπου περιγράφονται οι ενστάσεις για τη μετατροπή του 1ου Γυμνασίου και 1ου ΓΕ.Λ. σε Πειραματικά.

Οι εκπρόσωποι των Συλλόγων παρουσίασαν στον δήμαρχο τις θέσεις και προβληματισμούς τους για σειρά θεμάτων που προκύπτουν από αυτή την απόφαση, καθώς επίσης γνωστοποίησαν και την προσφυγή τους σε ασφαλιστικά μέτρα για αναστολή εκτέλεσης της μετατροπής των εν λόγω δχολείων σε Πειραματικά.

Στη συνάντηση κατά την οποία ήταν ακόμη παρόντες ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Παναγιώτης Σαγρής, ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μιχάλης Παπαδόπουλος και ο αντιδήμαρχος Νέας Γενιάς & Εθελοντισμού Γιάννης Ιωαννίδης, ο κ. Θ. Αμπατζόγλου δεσμεύτηκε για νεότερη παρέμβασή του προς το υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων.

Τέλος, η δημοτική αρχή σημειώνει ότι ο δήμαρχος εξήγησε τα όρια και τις αρμοδιότητες του Δήμου για αυτό το ζήτημα, τονίζοντας πως θα προσπαθήσει με κάθε πρόσφορο τρόπο και με την εξουσιοδότηση του Δημοτικού Συμβουλίου να διαμεσολαβήσει υπέρ μίας θετικής λύσης για την τοπική κοινωνία.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet