Τα μέλη του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους
Κοινωνία

Τα μέλη του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους

Σε εορταστική ατμόσφαιρα με εκατέρωθεν ανταλλαγή ευχών για το νέο έτος από μέρους της διοίκησης και των μελών, το ΚΑΠΗ Αμαρουσίου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Εκπρόσωποι της Διοίκησης του Δήμου, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου, εκπρόσωποι φορέων της πόλης, αυτοδιοικητικοί υποψήφιοι, εργαζόμενοι έδωσαν το «παρών» και τις ευχές τους στα μέλη του ΚΑΠΗ της πόλης.

Τις ευχές του δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη, μετέφερε η σύζυγός του Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, και ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης, που βρέθηκε κοντά τη «νεανική» τρίτη ηλικία των ΚΑΠΗ Αμαρουσίου, «τους ανθρώπους εκείνους που μας γαλούχησαν μέσα από τις αρχές κ τα διδάγματα της ζωής τους αποτελώντας φωτεινό φάρο στο στίβο της ζωής όλων μας» όπως ανέφερε η κ. Πατούλη.

Εκτός από ευχές για μία δημιουργική και ελπιδοφόρα χρονιά για τη «νεανική» τρίτη ηλικία των ΚΑΠΗ Αμαρουσίου η κ. Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη αναφέρθηκε στο κοινωνικό έργο της σημερινής διοίκησης με την ευχή η νέα διοίκηση να επιδείξει ακόμα μεγαλύτερη ευαισθησία στον τομέα ενισχύοντας περαιτέρω τις κοινωνικές δομές στο Μαρούσι.

Στην εορταστική εκδήλωση που συντόνισε ο πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου (ΟΚΟΙΠΑΔΑ), Πέτρος Κόνιαρης, εκτός από τον ίδιο, τις ευχές τους προς τα μέλη του ΚΑΠΗ έδωσαν, επίσης, η αντιπρόεδρος, Κατερίνα Ιωάννου, και η πρώην πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Ελένη Λέκκα.

Τις ευχές τους έδωσαν, επίσης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Παναγιώτης Βραχνός, ο αντιδήμαρχος Κώστας Αντωνόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ρένα Χαλιώτη, Επαμεινώνδας Γαρδέλης, Ελένη Βλάχου-Σταματάκη, Δημήτρης Σμυρνής, Αθανάσιος Βελής, Μιχάλης Παπαδόπουλος, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Λευτέρης Μαγιάκης και Παναγιώτης Σαγρής, εκπρόσωποι φορέων της πόλης, και υπεύθυνοι στη διοίκηση του Οργανισμού και των ΚΑΠΗ.

Εκπρόσωποι του Δημοτικού Συμβουλίου και φορέων ευχαρίστησαν προσωπικό και εθελοντές που σταθερά στηρίζουν με την εργασία, τον ζήλο και την αγάπη τους τα άτομα του ΚΑΠΗ της πόλης.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με μελωδίες της Μικτής Χορωδίας του ΚΑΠΗ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet