Τον υπουργό Υγείας βράβευσε ο δήμαρχος Αμαρουσίου
Κοινωνία

Τον υπουργό Υγείας βράβευσε ο δήμαρχος Αμαρουσίου

Στην ετήσια χοροεσπερίδα του Συλλόγου Ποντίων Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης» παραβρέθηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργος Πατούλης, με τη συμμετοχή μελών και φίλων του Συλλόγου και του Ποντιακού Πολιτισμού.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο οποίος έλκει την καταγωγή του από ποντιακή προσφυγική οικογένεια.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο κ. Πατούλης απένειμε τιμητική πλακέτα στον υπουργό Υγείας, εκ μέρους του Συλλόγου Ποντίων Αμαρουσίου και συγχαίροντάς τον για τα νέα του καθήκοντα ανέφερε, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, ότι «Έχετε αναλάβει την ευθύνη ενός πολύ κρίσιμου τομέα και αναμένουμε να δείξετε τη δέουσα ευαισθησία και εγρήγορση γι΄ αυτόν τον πολύπαθο κλάδο.  Ως πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών προσβλέπω σε μία αγαστή συνεργασία με εσάς για το καλό τόσο των ασθενών, όσο και των υγειονομικών. Είμαι βέβαιος ότι είστε υπερήφανος για την ποντιακή καταγωγή σας και ευχαριστούμε τον Σύλλογο “Νίκος Καπετανίδης” γι΄ αυτή την όμορφη εκδήλωση».

Την εκδήλωση διάνθισαν μουσικά και χορευτικά ποντιακά συγκροτήματα, που απόλαυσαν και καταχειροκρότησαν οι συμμετέχοντες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet