«Γαϊτανάκι» ανακοινώσεων για τα ατυχήματα στη Φραγκοκλησιάς
Κοινωνία

«Γαϊτανάκι» ανακοινώσεων για τα ατυχήματα στη Φραγκοκλησιάς

Σε αυγουστιάτικο «γαΐτανάκι» εξελίσσεται η ανταλλαγή ανακοινώσεων και δελτίων Τύπου μεταξύ του Δήμου Αμαρουσίου και του Συλλόγου Πολυδρόσου σχετικά με το ποιος και τι ευθύνεται για τα συνεχιζόμενα τροχαία ατυχήματα στην οδό Φραγκοκλησιάς.

Ειδικότερα, άμεση ήταν η απάντηση του αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αμαρουσίου, Βασίλη Κόκκαλη, στο δελτίο Τύπου του προέδρου του Συλλόγου Πολυδρόσου (Σύλλογος Πολυδρόσου: Οδός Φραγκοκλησιάς και ατυχήματα). Σε αυτήν ο αντιδήμαρχος, αν κι αμφισβητεί την ακρίβεια των στοιχείων που επικαλείται ο Σύλλογος, εντούτοις σημειώνει ότι θα εξεταστούν οι παρατηρήσεις του και, όπου χρειάζεται, θα γίνουν διορθωτικές κινήσεις.

Επίσης, υπενθυμίζει ότι η επικαιροποιημένη κυκλοφοριακή μελέτη για την περιοχή του Πολυδρόσου – Νέου Αμαρουσίου έχει ολοκληρωθεί από πλευράς Δήμου και βρίσκεται στα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής.

Ωστόσο, η απάντηση του κ. Β. Κόκκαλη δεν φαίνεται να έπεισε τον πρόεδρο του τοπικού Συλλόγου, Παναγιώτη Πάντο, ο οποίος -με νέα ανακοίνωσή του- υπερασπίζεται την ακρίβεια των στοιχείων που επικαλείται, κάνει λόγο για καθυστέρηση στην εκπόνηση κυκλοφοριακών μελετών για την περιοχή («21 μήνες μετά τη διάνοιξη της οδού Φραγκοκλησιάς», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά και θέτει ζήτημα καλής συνεργασίας με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο.

Και ο «χορός» των δηλώσεων για το θέμα καλά κρατεί…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet