Χορωδίες και Σύλλογοι έψαλαν τα κάλαντα στον δήμαρχο Αμαρουσίου
Κοινωνία

Χορωδίες και Σύλλογοι έψαλαν τα κάλαντα στον δήμαρχο Αμαρουσίου

Μελωδικά χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τραγούδια από τη χορωδία του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου, την παιδική χορωδία του Δημοτικού Ωδείου και την Ένωση Κρητών Αμαρουσίου «Κρηταγενής Ζευς» απόλαυσε ο δήμαρχος Αμαρουσίου και Γιώργος Πατούλης.

Πρώτα, ο δήμαρχος υποδέχθηκε τη χορωδία του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου που οι κυρίες και οι κύριοι χορωδοί έδωσαν τις μελωδικές τους ευχές στον δήμαρχο και στην οικογένειά του για υγεία και καλή επιτυχία στο έργο του.

Οι ήχοι από τα τρίγωνα, το ακορντεόν και τα τύμπανα των παιδιών της χορωδίας του Δημοτικού Ωδείου υπό τη διεύθυνση της επικεφαλής του Ωδείου Φωτεινής Κοσκόρου, πλημμύρισαν στη συνέχεια το γραφείο του δημάρχου με χαρμόσυνες μελωδίες και ευχές.

Παραδοσιακά κάλαντα από την Κρήτη έψαλαν παιδιά και μέλη της Ένωσης Κρητών Αμαρουσίου «Κρηταγενής Ζευς» που γέμισαν το γραφείο του δημάρχου ανταλλάσσοντας ευχές και δώρα.

Ο κ. Πατούλης, ευχαρίστησε όλους ξεχωριστά για τις ευχές τους προσφέροντάς τους συμβολικά δώρα και γλυκίσματα. Ευχήθηκε σε όλους και στους δικούς τους ανθρώπους Υγεία και Δύναμη τη Νέα Χρονιά, μεταφέροντάς τους, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ότι «ο ίδιος και ο Δήμος θα βρίσκονται κοντά τους στηρίζοντας το έργο και τις προσπάθειες όλων τους για το καλό των δημοτών και της πόλης».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet