Τους 21 εργαζόμενους στην Καθαριότητα υποδέχθηκε ο δήμαρχος
Κοινωνία

Τους 21 εργαζόμενους στην Καθαριότητα υποδέχθηκε ο δήμαρχος

Τους 21 εργαζόμενους που θα απασχοληθούν στην υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Αμαρουσίου, με οκτάμηνες συμβάσεις πλήρους απασχόλησης, υποδέχθηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, στο δημαρχείο, την Παρασκευή 22 Απριλίου 2016.

Καλωσορίζοντας τους νέους εργαζόμενους του Δήμου, ο δήμαρχος υπογράμμισε την ανθρώπινη σχέση που διέπει τη διοίκηση και τον ίδιο προσωπικά με όλους τους εργαζόμενους του Δήμου, “ως μέλη της ίδιας οικογένειας”.

«Είμαστε κρίκοι της ίδιας αλυσίδας και ο καθένας έχει έναν ρόλο. Έχουμε όμως την ίδια στόχευση, που είναι η εξυπηρέτηση αυτής της πόλης και των πολιτών της. Ζητάμε το αυτονόητο στον τομέα που αναλαμβάνετε, το οποίο είναι να παραμένει η πόλη μας καθαρή. Θα είμαστε αρωγοί σε εσάς και τις οικογένειές σας σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσετε, με τις μικρές δυνάμεις που διαθέτουμε, γιατί αυτό σημαίνει ότι είμαστε μέλη της ίδιας οικογένειας, που λέγεται Μαρούσι” τόνισε ο κ. Γ. Πατούλης.

Παράλληλα ο δήμαρχος επεσήμανε είναι ο ίδιος είναι υπέρ της σταθερής εργασίας των εργαζομένων και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην επιτυχή του παρέμβαση ως πρόεδρος της ΚΕΔΕ για την παράταση των συμβάσεων των οκταμήνων του προηγούμενου έτους, μέχρι τέλους του τρέχοντος έτους. Υπογράμμισε επίσης ότι έχει τεθεί στους αρμοδίους και θα εξετασθεί σε νομικό επίπεδο το ζήτημα της μετακίνησης των εργαζομένων που διαμένουν σε άλλη πόλη, από αυτή που εργάζονται.

«Σας τιμούμε και σας καλωσορίζουμε και από σήμερα ανήκετε στο ανθρώπινο δυναμικό  του Δήμου Αμαρουσίου» κατέληξε ο κ. Γ. Πατούλης.

Στη συνάντηση παρίσταντο επίσης ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Περιβάλλοντος & Ποιότητας Ζωής, Νικόλαος Κάββαλος, ο γενικός γραμματέας του Δήμου, Γεώργιος Διδασκάλου και η διοίκηση της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού του Δήμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet