Δήμος: Η αλήθεια για τη δωρεά & χρήση του πάρκινγκ της Χατζηαντωνίου
Κοινωνία

Δήμος: Η αλήθεια για τη δωρεά & χρήση του πάρκινγκ της Χατζηαντωνίου

Το «ιστορικό» της δωρεάς και χρήσης του υπόγειου χώρου στάθμευσης, ιδιοκτησίας Δήμου Αμαρουσίου, σε ακίνητο της οδού Χατζηαντωνίου ξεκαθαρίζει η διοίκηση του Δήμου, με αφορμή δηλώσεις δημοτικών συμβούλων για το ζήτημα.

Συγκεκριμένα, σημειώνει ότι βρίσκεται σε εξέλιξη διαγωνισμός για την εκμίσθωση κάποιου αριθμού των θέσεων στάθμευσης, όπως αναφέρεται στην ακόλουθη ανακοίνωση:

Με αφορμή το περιεχόμενο αναρτήσεων των τελευταίων ημερών από νυν και πρώην δημοτικούς συμβούλους, σχετικά με τη δωρεά και χρήση του υπόγειου χώρου στάθμευσης που παραχωρήθηκε στον Δήμο Αμαρουσίου στο ακίνητο επί της οδού Χατζηαντωνίου, που στεγάζεται πολυκατάστημα τροφίμων, θα θέλαμε για την αποκατάσταση της αλήθειας να αναφέρουμε ότι:

  • Με την απόφαση 287/2011 το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε κατά πλειοψηφία την αποδοχή – δωρεά του υπόγειου χώρου στάθμευσης εμβαδού 1.390 τ.μ., δυναμικότητας 32 θέσεων στάθμευσης, στο κτήριο που επρόκειτο να ανεγερθεί. Στην απόφαση αυτή δεν υπάρχει καμία αναφορά στη χρήση του χώρου στάθμευσης.
  • Στην απόφαση 223/2015 το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε κατά πλειοψηφία τη διενέργεια πλειοδοτικού διαγωνισμού για την εκμίσθωση 26 εκ των 32  θέσεων. Στόχος της εκμίσθωσης ήταν αφενός να έχουν δυνατότητα στάθμευσης στον συγκεκριμένο χώρο οι δημότες μας, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών τους. Αφετέρου να διασφαλιστούν έσοδα για τον Δήμο.
  • Με βάση την παραπάνω απόφαση η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε τους όρους διακήρυξης του διαγωνισμού, διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Αυτή είναι η αλήθεια για τη δωρεά και τη χρήση των θέσεων στάθμευσης στο υπόγειο πάρκινγκ ιδιοκτησίας Δήμου Αμαρουσίου στο ακίνητο της οδού Χατζηαντωνίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet