Ενωμένο Μαρούσι: Να απαντήσουν οι Ν. Πέππας και Θ. Αμπατζόγλου για τα 6.000 ευρώ
Πολιτική

Ενωμένο Μαρούσι: Να απαντήσουν οι Ν. Πέππας και Θ. Αμπατζόγλου για τα 6.000 ευρώ

Να απαντήσουν για τα 6.000 ευρώ που καταβλήθηκαν για την τέλεση έκθεσης εικαστικού στην Ολυμπιακή Πινακοθήκη ζητά η παράταξη Ενωμένο Μαρούσι από τον πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου, Ν. Πέππα και τον δήμαρχο, Θ. Αμπατζόγλου.

Και… τρίτο ημίχρονο έχει η κόντρα ανάμεσα στο Ενωμένο Μαρούσι και την ΚΕΔΑ, καθώς η δημοτική παράταξη απευθύνεται με νέα ανακοίνωση στον κ. Πέππα, ζητώντας του να απαντήσει ποιοι λόγοι συντρέχουν για να ακολουθηθεί η διαδικασία της απευθείας ανάθεσης για μια εικαστική έκθεση. Μάλιστα, το Ενωμένο Μαρούσι ζητά από τον κ. Αμπατζόγλου να ζητήσει από τον πρόεδρο της ΚΕΔΑ την παραίτησή του.

Συγκεκριμένα, το Ενωμένο Μαρούσι αναφέρει:

«Καλύτερη επιβεβαίωση των όσων υποστηρίζει το Ενωμένο Μαρούσι για την αδιαφάνεια και την ρουσφετολογική τακτική της διοίκησης του δημάρχου Αμπατζόγλου δεν υπάρχει από την απόπειρα του προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αμαρουσίου, Νίκου Πέππα να απαντήσει στην καταγγελία για την τέλεση της Έκθεσης της κατά τα άλλα αξιοσέβαστης κ. Λυδίας Βενιέρη, με θέμα «ΒΥΡΩΝΙΚΗ ΕΠΟΧΗ», με απευθείας ανάθεση και με τηνκαταβολή του ποσού των 6.000 ευρώ.

Ακριβώς γιατί ο κ. Πέππας αντί να ενημερώσει τους κατοίκους της πόλης γιατί για μια εικαστική έκθεση η ΚΕΔΑ στην οποία είναι πρόεδρος πρέπει να ακολουθήσει τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης και να καταβάλει το ποσό των 6.000 ευρώ στην εικαστικό που έχει τη δυνατότητα να εκθέσει τα έργα της σε ένα ευρύ κοινό όπως είναι οι κάτοικοι του Αμαρουσίου, υβρίζει εκείνους που έχουν θεσμικό ρόλο να ελέγχουν την διοίκηση του Δήμου.

Συγχαρητήρια για την άποψη σας για τη δημοκρατία κ. Πέππα. Να γνωρίζετε ότι δεν θα ξεφύγετε με ύβρεις και απειλές.

Απαντήστε εδώ και τώρα κ. Πέππα ποίοι λόγοι συντρέχουν για να ακολουθηθεί η διαδικασία της απευθείας ανάθεσης για μια εικαστική έκθεση και γιατί ο Δήμος κατέβαλε με αυτό τον τρόπο το πόσο των 6.000 ευρώ και αφήστε τις πομφόλυγες για τους χιλιάδες επισκέπτες στα Πολιτιστικά και Καλλιτεχνικά δρώμενα του Αμαρουσίου.

Κύριε δήμαρχε, κύριε Αμπατζόγλου επειδή η υπόθεση της εν λόγω έκθεσης αποτελεί σκάνδαλο, τόσο για το ποσό του δαπανήθηκε όσο για την μεθοδολογία που ακολουθήθηκε είστε απολύτως υπεύθυνος όσο δεν ζητάτε από τον κ. Πέππα την παραίτησή του από την θέση του προέδρου της ΚΕΔΑ.

Εάν για μια ακόμη φορά στη δημαρχιακή θητεία σας παραμείνετε απαθής, οφείλετε να απολογηθείτε στους Μαρουσιώτες γιατί ενώ η ακρίβεια έχει εκτοξεύσει στα ύψη το κόστος ζωής των δημοτισσών και των δημοτών της πόλης μας, τελέστηκε με απευθείας ανάθεση εικαστική έκθεση για τη Βυρωνική Εποχή και με ποια σκοπιμότητα δαπανήθηκε το ποσό των 6.000 ευρώ».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet