Επιμένει στα περί «fake news» ο Εμπορικός Σύλλογος Αμαρουσίου
Επιχειρήσεις – Αγορά

Επιμένει στα περί «fake news» ο Εμπορικός Σύλλογος Αμαρουσίου

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου (ΕΣΑΜ), Γιάννης Νικολαράκος, δείχνει να θέλει να συντηρήσει την «κόντρα» που έχει δημιουργηθεί με τον Δήμο Αμαρουσίου αναφορικά με το περιεχόμενο της πρόσφατης συνάντησης στο δημαρχείο της πόλης.

Απαντώντας στην πρόσφατη ανακοίνωση του Δήμου, όπου διαψευδόταν η διάψευση του ΕΣΑΜ σχετικά με τον προγραμματισμό πολιτιστικών εκδηλώσεων στο εμπορικό κέντρο της πόλης, σε συνεργασία με τον Σύλλογο, ο τελευταίος -σε ανακοίνωση που εξέδωσε και υπογράφουν ο πρόεδρος Γιάννης Νικολαράκος και ο αντιπρόεδρος, Λάμπρος Γεννάρης– αναφέρει:

Ατυχείς ανακοινώσεις και αναληθή δελτία Τύπου δεν αρκούν για να αλλάξουν την πραγματικότητα.

Ο ΕΣΑΜ ζήτησε συνάντηση από τον δήμαρχο Αμαρουσίου προκειμένου να ενημερωθούμε για την πορεία του έργου του υπογείου χώρου στάθμευσης και της πλατείας Ευτέρπης και για τον ορίζοντα ολοκλήρωσης αυτού, καθώς οι εργασίες έχουν σταματήσει και υπάρχει μεγάλη ανησυχία στον εμπορικό κόσμο. Αυτό ήταν το αντικείμενο της συνάντησης και για τον λόγο αυτό κλήθηκαν να συμμετάσχουν αρμόδιοι αντιδήμαρχοι και υπηρεσιακοί φορείς.

Αυτή την συνάντηση τη ζητήσαμε κατόπιν αιτημάτων των μελών μας και ήταν εξαιρετικά σημαντική για τον ΕΣΑΜ. Το εάν ο δήμαρχος, με τη συνδρομή της συζύγου του, θέλησε να δώσει άλλον, πιο εύπεπτο και επικοινωνιακό χαρακτήρα στη συνάντηση, αυτό δεν αφορά τον ΕΣΑΜ.

Η αλήθεια είναι ότι καμία συζήτηση δεν έγινε με τη σύζυγο του κ. δημάρχου, η οποία απλώς εισήλθε στην αίθουσα, έβγαλε μια φωτογραφία και αποχώρησε, η μόνη δε αναφορά του ιδίου του δημάρχου, εκτός του θέματος για το οποίο συναντηθήκαμε, έγινε αφού κλείσαμε τη συζήτηση, όπου μας είπε ότι θα φροντίσει αυτά τα Χριστούγεννα να γίνει εξαιρετικός στολισμός στην πόλη και επί λέξει ότι «τα Χριστούγεννα αυτά θα μείνουν αξέχαστα.

Επειδή πολύ θα θέλαμε πραγματικά να γίνει η συζήτηση αυτή, περί πολιτιστικών εκδηλώσεων, που δεν έγινε και ιδίως ενόψει των Χριστουγέννων, είμαστε στη διάθεση του δημάρχου να συναντηθούμε μαζί του, τον προσκαλούμε δε προς τούτο, εάν θέλει, να μας τιμήσει με την παρουσία του στην επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΕΣΑΜ, όπου τηρούμε και πρακτικά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet