Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

«Αδειάζει» τον πρόεδρο του ΕΣΑΜ ο Δήμος Αμαρουσίου με αφορμή τα «fake news»

0
557 Προβολές

«Αδειάζει» τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου (ΕΣΑΜ), Γιάννη Νικολαράκο, ο Δήμος Αμαρουσίου με αφορμή ανακοίνωση* που εξέδωσε ο τελευταίος και αφορούσε στο περιεχόμενο της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο της πόλης, παρουσία της δημοτικής αρχής και αντιπροσωπείας του ΕΣΑΜ.

Στη δική του ανακοίνωση ο Δήμος Αμαρουσίου διευκρινίζει τα εξής:

Πρώτον, όλα όσα συζητήθηκαν στη συνάντηση αναφέρονται λεπτομερώς στο δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Δήμος Αμαρουσίου. Αν ο προέδρος του ΕΣΑΜ δεν αντιλήφθηκε ότι ανάμεσα στα θέματα αυτά ήταν κι αυτό της διοργάνωσης πολιτιστικών εκδηλώσεων στο κέντρο της πόλης μας, με στόχο την προσέλκυση επισκεπτών και την τόνωση της αγοράς, αυτό αποτελεί πρόβλημα του προέδρου. Στην επόμενη συνάντηση θα αιτηθούμε να παρίσταται το σύνολο του Δ.Σ. του ΕΣΑΜ ώστε να μην υπάρχουν παρερμηνείες.

Δεύτερον, οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν από τον Δήμο σε συνεργασία με συλλόγους και φορείς που δραστηριοποιούνται στο Μαρούσι. Αυτό αποτελεί άλλωστε πάγια πρακτική του Δήμου Αμαρουσίου όλα αυτά τα χρόνια, η διαρκής συνεργασία με τους τοπικούς συλλόγους. Ανάμεσα σε αυτούς τους συλλόγους είναι και ο Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων. Ο Δήμος Αμαρουσίου είναι αυτός που αποφασίζει και ανακοινώνει με ποιους θα συνεργαστεί και κανείς άλλος.

Τρίτον, αυτό που πρέπει να αναδειχθεί περισσότερο από όλα και δεν είναι fake news, αλλά πραγματικότητα είναι το γεγονός ότι πολύ σύντομα το εμπορικό κέντρο του Αμαρουσίου θα έχει έναν σύγχρονο υπόγειο χώρο στάθμευσης και μια πλατεία που θα αναδεικνύει τον σύγχρονο κι ανθρώπινο χαρακτήρα του προαστίου μας. Στη μικροψυχία και στη μιζέρια κάποιων ελαχίστων συμπολιτών μας, παραθέτουμε το έργο μας. Ένα έργο που κάνει το Μαρούσι ακόμη πιο όμορφο και αναβαθμίζει κατακόρυφα την εμπορική του αγορά.

 

*Σημείωση ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ: Η ανακοίνωση αυτή δεν εστάλη ποτέ στο «Ε» από τον Εμπορικό Σύλλογο Αμαρουσίου. Προς ενημέρωση των αναγνωστών μας, σημειώνουμε ότι η συγκεκριμένη ανακοίνωση διέψευδε ως αναληθή ότι στην εν λόγω συνάντηση υπήρξε οποιαδήποτε συζήτηση με την πρόεδρο του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, περί προγραμματισμού πολιτιστικών εκδηλώσεων σε συνεργασία με τον ΕΣΑΜ.

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up