Λ. Μαγιάκης: Η Περιφέρεια Αττικής σιωπά για τον ΕΔΣΝΑ
Πολιτική

Λ. Μαγιάκης: Η Περιφέρεια Αττικής σιωπά για τον ΕΔΣΝΑ

O επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ενότητα, Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι», Λευτέρης Μαγιάκης αναφέρεται σε ανακοίνωσή του για τις καταγγελίες που έγιναν εις βάρος της διοίκησης του ΕΔΣΝΑ (Ειδικός Διαβαθμιδικός Σύνδεσμος Νομού Αττικής) και τονίζει ότι η Περιφέρεια Αττικής σιωπά.

Ο κ. Μαγιάκης δηλώνει σχετικά:

«Αν και πέρασαν ήδη πέντε ημέρες από τότε που ο εκπρόσωπος του Συντονισμού Αιρετών Β. Καραβάκος, δημοτικός σύμβουλος Μεταμόρφωσης, αλλά και ο δήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, Γρ. Κωνσταντέλλος, κατήγγειλαν τη διοίκηση του ΕΔΣΝΑ που διαχειρίζεται τα απορρίμματα της Αττικής, για αδιαφανή λειτουργία και κατασπατάληση δημόσιου χρήματος δεκάδων εκατομμυρίων, το συνήθως λαλίστατο γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Αττικής και ο ίδιος ο κ. Γ. Πατούλης σιωπούν εκκωφαντικά.

»Απευθείας αναθέσεις σε ημέτερους με πολύ υψηλά τιμήματα, επέκταση της χωματερής της Φυλής που σκορπά τον καρκίνο σε όλο το Λεκανοπέδιο, μεγάλες υπερβάσεις προϋπολογισμών σε ήδη εκτελούμενα έργα, νέα φαραωνικά έργα που θα κοστίσουν στους κατοίκους του Λεκανοπέδιου εκατοντάδες εκατομμύρια, ήταν μερικές από τις καταγγελίες που ακούστηκαν. “Τινάξατε τη μπάνκα στον αέρα”, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κωνσταντέλλος

»Με τον πιο επίσημο τρόπο, δημόσια, από το βήμα της γενικής συνέλευσης της ΠΕΔΑ στις 8 Οκτωβρίου 2021, επιβεβαιώθηκαν αυτά που ο Συντονισμός Αιρετών και το Δυτικό Μέτωπο καταγγέλλουν εδώ και πολλά χρόνια εις “ώτα μη ακουόντων”.

»Οι δήμαρχοι και τα δημοτικά συμβούλια της Αττικής δεν μπορούν πλέον να σιωπούν. Είναι ανάγκη να ξεσηκωθεί θύελλα αντιδράσεων και να ζητηθούν εξηγήσεις, αφού είναι οι δημότες τους που θα κληθούν να πληρώσουν τελικά τον λογαριασμό».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet