Μ. Διακολιού προς δήμαρχο Αμαρουσίου: Φθάνουν οι επικοινωνιακές φούσκες κ. Αμπατζόγλου
Επιχειρήσεις – Αγορά

Μ. Διακολιού προς δήμαρχο Αμαρουσίου: Φθάνουν οι επικοινωνιακές φούσκες κ. Αμπατζόγλου

Ότι το… παράκανε με τις «επικοινωνιακές φούσκες» κατηγορεί τον δήμαρχο Αμαρουσίου, Θεόδωρο Αμπατζόγλου, η δημοτική σύμβουλος Μαίρη Διακολιού, με αφορμή την ανακοίνωση του πρώτου για την εγκατάσταση της «Amazon Web Services» στην πόλη.

Όπως υποστηρίζει η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Μαρούσι Αδέσμευτη Φωνή ο δήμαρχος δήλωσε ότι το άνοιγμα γραφείων από τη συγκεκριμένη πολυεθνική αποτελεί δήθεν «ψήφο εμπιστοσύνης» στην παρούσα διοίκηση του Δήμου, ενώ δεν απέφυγε «βερμπαλισμούς» για την πόλη, όπως «Μητροπολιτική επιχειρηματική διάσταση για την Ελλάδα και την Μεσόγειο», «Διεθνές κέντρο καινοτομίας», «Καινοτομική αναβάθμιση» κ.λπ.

«Να ζητήσουμε από τον κ. Θ. Αμπατζόγλου να επανασυνδεθεί με τη γη και να συνειδητοποιήσει ότι η συγκεκριμένη εταιρεία και τα στελέχη της το πιθανότερο είναι να μην έχουν ιδέα ότι ο ίδιος και οι “πολιτικές” του υπάρχουν στον πλανήτη! Όταν δε, οι Μαρουσιώτες, ιδιαίτερα των περιοχών που βρίσκονται στα όρια του Δήμου, ξέρουν ότι πολλές φορές δεν μπορεί να μαζέψει ούτε τα σκουπίδια από τις γειτονιές, τι συζητάμε για πολιτικές στον τομέα της καινοτομίας και της τεχνολογίας; (σ.σ.: και ποιες είναι αυτές;)» σημειώνει η κ. Διακολιού.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet