Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου την 1η Δεκεμβρίου
Πολιτική

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου την 1η Δεκεμβρίου

Σε τακτική συνεδρίαση συγκαλείται το Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου την Τρίτη 1η Δεκεμβρίου 2015, στις 19:00, στο δημαρχείο της πόλης (Βασ. Σοφίας & Δ. Μόσχα).

Στην ημερήσια διάταξη θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

  1. Έγκριση 4ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού οικ. έτους 2015 του ΝΠΔΔ «Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής & Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου “Αμαρυσία Άρτεμις” (ΟΚΟΙΠΑΔΑ)».
  2. Έγκριση & ψήφιση Προϋπολογισμού οικ. έτους 2016 του ΝΠΔΔ «Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής & Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου “Αμαρυσία Άρτεμις” (ΟΚΟΙΠΑΔΑ)».
  3. Διαγραφές οφειλών από παραβάσεις ΚΟΚ και επαναβεβαιώσεις σε άλλους χρεώστες (υποθ. Εταιρεία ΕΘΝΙΚΗ LEASING).
  4. Διαγραφή χρεώσεων για δικαίωμα ενταφιασμού.
  5. Διαγραφή τελών από δικαίωμα χρήσης οστεοφυλακίου.
  6. Ακύρωση πράξης παραχώρησης δικαιώματος χρήσης ατομικής οστεοθήκης με αριθμό 45-11.
  7. Έγκριση δέσμευσης πιστώσεων προϋπολογισμού Δήμου Αμαρουσίου οικονομικού έτους 2015.
  8. Έγκριση πρακτικών επιτροπής του άρθρου 32 του Ν. 1080/80.
  9. Αντικατάσταση ή μη μέλους επιτροπής παραλαβής (ΕΚΠΟΤΑ) και εκ νέου συγκρότηση αυτής.
  10. Απόδοση ποσού από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους (ΚΑΠ) του υπουργείου Εσωτερικών της IΑ΄ κατανομής 2015, για την κάλυψη λειτουργικών και λοιπών γενικών δαπανών του Ν.Π.Δ.Δ. ΝΠΔΔ «Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής & Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου (ΟΚΟΙΠΑΔΑ)».
  11. Έγκριση ή μη δαπάνης για αγορά τριών πρώτων βραβευμένων έργων τέχνης Πανελλήνιας Έκθεσης Κεραμικής.
  12. Έγκριση ή μη προμήθειας μεταλλίων – κυπέλλων – επάθλων -βραβείων κ.λπ. για βράβευση συμμετεχόντων σε αθλητικές, πολιτιστικές κ.λπ. εκδηλώσεις Δήμου Αμαρουσίου για το έτος 2015.
  13. Πληρωμή ή μη του μισθίου όπου στεγάζεται ο Αθλητικός Πολυχώρος της Δ/νσης Αθλητισμού & Πολιτισμού με αποζημίωση χρήσης και διενέργεια ή μη καινούργιου μειοδοτικού διαγωνισμού για την εύρεση κατάλληλου ακινήτου στην περιοχή Κέντρου του Δήμου Αμαρουσίου για την εξυπηρέτηση των αναγκών της Διεύθυνσης Αθλητισμού & Πολιτισμού για τη στέγαση του τμήματος Αθλητικού Πολυχώρου του Δήμου Αμαρουσίου.
  14. Συμμετοχή του Δήμου Αμαρουσίου στη συγκρότηση «Εταιρικής Σχέσης» με Δήμους της Π.Ε. του Βόρειου Τομέα Αθηνών για την προετοιμασία ενιαίας Στρατηγικής Παρέμβασης που θα περιλαμβάνει «Σχέδιο Ολοκληρωμένης Αστικής Παρέμβασης» (ΣΟΑΠ) και Σχέδιο Δράσης Αστικής, Επιχειρηματικής και Κοινωνικής Αναζωογόνησης με εργαλείο την Ολοκληρωμένη Χωρική Επένδυση (ΟΧΕ), στο πλαίσιο των κατευθύνσεων του ΕΣΠΑ 2014-2020 και του ΠΕΠ Αττικής 2014-2020.
  15. Έγκριση ή μη του 2ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα του Έργου «Κατασκευή Μονώσεων σε σχολικά κτήρια του Δήμου Αμαρουσίου».
  16. Έγκριση ή μη παράτασης της ημερομηνίας λήξης του έργου: «Hλεκτροφωτισμός Βασικής Οδικής Αρτηρίας – Δημιουργία Ασφαλών Οδεύσεων».
  17. Έγκριση ή μη παράτασης της ημερομηνίας λήξης του έργου «Βιοκλιματική αναβάθμιση γειτονιών του Δήμου Αμαρουσίου μέσω δημιουργίας διαδρομής πεζών – ποδηλάτων».
  18. Έγκριση ή μη της παραλαβής των παραδοτέων της πράξης «Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες για τη Διαχείριση Υποδομών Δημόσιας Χρήσης για τη Βελτίωση της Ποιότητας Ζωής στον Δήμο Αμαρουσίου».
  19. Έγκριση και παραλαβή της μελέτης με τίτλο «Μελέτη Επεξεργασία ψηφιακών δεδομένων για τη χαρτογράφηση – αποτύπωση των κάδων απορριμμάτων».
  20. Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη της υπ΄ αριθ. 18/16-11-2015 απόφασης του Δ.Σ. της «Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αμαρουσίου», που αφορά στον καθορισμό του ύψους της αποζημίωσης του προέδρου και των μελών του Δ.Σ. της Επιχείρησης.
  21. Έγκριση ή μη της εγκυκλίου 1 που αφορά στη Βορέειο Βιβλιοθήκη, περί διαχείρισης δωρεών.
  22. Έγκριση της αναγκαιότητας προμήθειας μέσω χρηματοδοτικής μίσθωσης Οχημάτων, Μηχανολογικού Εξοπλισμού και Μηχανημάτων Έργου, διάρκειας πέντε ετών, για την κάλυψη τεχνικών αναγκών της Δ/νσης Καθαριότητας & Ανακύκλωσης του Δήμου Αμαρουσίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet