Κοντά στους… έφηβους της Τρίτης Ηλικίας του Αμαρουσίου η Μ. Πατούλη-Σταυράκη
Πολιτισμός

Κοντά στους… έφηβους της Τρίτης Ηλικίας του Αμαρουσίου η Μ. Πατούλη-Σταυράκη

Στα εγκαίνια της 6ης εικαστικής έκθεσης με τίτλο «Αρχαίο Πνεύμα Αθάνατο…» της ομάδας ζωγραφικής του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου παραβρέθηκε η πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων και ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, ανταποκρινόμενη στην πρόσκληση του προέδρου του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου (ΟΚΟΙΠΑΔΑ), Πέτρου Κόνιαρη.

Την κ. Πατούλη ξενάγησαν στην έκθεση ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου, Παναγιώτης Βραχνός, μαζί με την εθελόντρια εικαστικό της ομάδας ζωγραφικής του ΚΑΠΗ Έφη Μανιάτη, την οποία και τίμησε για τη συνολική προσφορά της στα μέλη του Κέντρου.

Η κ. Πατούλη συνεχάρη τον πρόεδρο, το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού, αλλά και την τ. πρόεδρο Ελένη Λέκκα, για τη σταθερή επιλογή τους να προσφέρουν κίνητρα στα μέλη του ΚΑΠΗ ώστε να είναι δημιουργικά και να περνούν ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο τους.

Με την ευκαιρία της επίσκεψής της στην έκθεση η κ. Μ. Πατούλη-Σταυράκη τόνισε:

«Τα αποθέματα ψυχής και έμπνευσης των εφήβων της Τρίτης Ηλικίας σε κάθε μορφή έκφρασης της τέχνης είναι ανεξάντλητα αρκεί να τους προσφέρουμε τα κατάλληλα ερεθίσματα, αλλά και την υποστήριξη ώστε να συνεχίσουν να είναι δημιουργικά και ενεργά μέλη της κοινωνίας. Είναι άξιοι θαυμασμού γιατί μέσα από τα έργα τους μας ανοίγουν ένα παράθυρο στην ψυχή τους, μέσα από το παράδειγμά τους γίνονται για όλους εμάς πρότυπα ζωής. Τους συγχαίρουμε όλους τους δημιουργούς που κάνουν τέχνη τη σοφία της εμπειρίας τους. Όπως συγχαίρουμε και τους εθελοντές της ομάδας του ΚΑΠΗ που με τον ζήλο και την αγάπη τους για τους ανθρώπους που μας μεγάλωσαν δίνουν πραγματικό περιεχόμενο και αξία στην έννοια του εθελοντισμού».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet