Την πίτα των Τμημάτων Αθλητισμού & Πολιτισμού έκοψε ο δήμαρχος Αμαρουσίου
Αθλητισμός

Την πίτα των Τμημάτων Αθλητισμού & Πολιτισμού έκοψε ο δήμαρχος Αμαρουσίου

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν τα Τμήματα Αθλητισμού και Πολιτισμού, με την ευλογία του π. Λάμπρου του Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου, παρόντων του δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, της αντιδημάρχου Πολιτισμού και Αθλητισμού Ρένας Χαλιώτη, του αντιδημάρχου της Πολεοδομίας και Τεχνικής Υπηρεσίας Δημήτρη Καρλαύτη, του προέδρου της Αναπτυξιακής Νικόλαου Πέππα, της προέδρου του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Ελένης Λέκκα, του Δημοτικού Συμβούλου Πέτρου Κόνιαρη, προέδρων και μελών συλλόγων και φορέων της πόλης.

Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού, ο δήμαρχος Αμαρουσίου στον σύντομο χαιρετισμό του εξέφρασε την ικανοποίησή του για την όμορφη αυτή συνάντηση στενών συνεργατών, εργαζομένων στα τμήματα Πολιτισμού και Αθλητισμού και προσκεκλημένων και έδωσε τις εγκάρδιες ευχές του για υγεία, πρόοδο, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία σε όλους.

«Η προσφορά του Δήμου μας στην τοπική κοινωνία στον πολιτισμό και στον αθλητισμό είναι μέγιστη. Παρά τη δύσκολη συγκυρία μέσα από τα τμήματα αθλητισμού και πολιτισμού εκατοντάδες συμπολίτες είχαν την ευκαιρία να εκφραστούν δημιουργικά. Θα συνεχίσουμε με την ίδια θέρμη να παράγουμε και να προάγουμε τον πολιτισμό και τον αθλητισμό στην πόλη μας. Επιδίωξή μας είναι να ανέβει ακόμη πιο ψηλά το Μαρούσι, να γίνει η κοιτίδα του Πολιτισμού στην Αττική, πρότυπη πόλη σε όλη την Ελλάδα» υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο κ. Πατούλης, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου.

Την εκδήλωση διάνθισε μουσικά η παιδική χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου, υπό τη διεύθυνση της διευθύντριας του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου Φωτεινής Κοσκόρου, με ερμηνευτή τον Χρυσόστομο Μητροπάνο και με τη συνοδεία λαούτου και ακορντεόν.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet