Μια υπέροχη συναυλία από σπουδαστές του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου
Πολιτισμός

Μια υπέροχη συναυλία από σπουδαστές του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου

Μία υπέροχη συναυλία χάρισαν στους θεατές οι σπουδαστές του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου, στην κατάμεστη αίθουσα του παραρτήματος του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού, στη Νεανική Εστία του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου, στο πλαίσιο των καλοκαιρινών εκδηλώσεων.

Στο πρώτο μέρος 60 κιθαριστές από όλες τις τάξεις του Δημοτικού Ωδείου ερμήνευσαν κλασικές συνθέσεις και συνθέσεις Ελλήνων συνθετών, παρουσία του εφόρου, υπεύθυνου των Τμημάτων Κιθάρας Βαγγέλη Μπουτούνη και της συζύγου του καθηγήτριας Κιθάρας Μάρως Ραζή.

Τη συναυλία συνέχισε η τάξη βιολιού του καθηγητή Γιάννη Παλαμίδη και της τάξης του πιάνου των καθηγητών Βάνας Παπαϊωάννου, Άντζελας Βέργου και Κωνσταντίνου Βουρλή.

Εκ μέρους του δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, η διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου συνεχάρη τα παιδιά για την πρόοδο και τις επιδόσεις τους και ευχαρίστησε τους καθηγητές για την, όπως ανέφερε, «εξαιρετική δουλειά τους, ώστε το Δημοτικό Ωδείο να αποτελεί μία σημαντική κοιτίδα πολιτισμού στην πόλη».

Ο π. Λάμπρος Ανδρεάκης του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου συνεχάρη από την πλευρά του τα παιδιά και ευχαρίστησε τον δήμαρχο Αμαρουσίου για τη «στήριξη που προσφέρει στο έργο της Νεανικής Εστίας για την πνευματική καλλιέργεια της νεολαίας μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet