Μεταμόρφωση Πράσινη Πόλη: «Ταφόπλακα» στις ακαδημίες όλων των αθλημάτων η απόφαση Αυγενάκη για κατάργηση της χρηματοδότησης
Αθλητισμός

Μεταμόρφωση Πράσινη Πόλη: «Ταφόπλακα» στις ακαδημίες όλων των αθλημάτων η απόφαση Αυγενάκη για κατάργηση της χρηματοδότησης

Ως «ταφόπλακα» στις ακαδημίες όλων των αθλημάτων χαρακτηρίζει την απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, να καταργήσει τη χρηματοδότηση των προγραμμάτων «Άθληση για Όλους» η δημοτική παράταξη Μεταμόρφωση Πράσινη Πόλη.

Εκτός της μηνιαίας συνδρομής που καταβάλλουν οι γονείς στις ομάδες για την πληρωμή των προπονητών, καλούνται πλέον να πληρώνουν αλλά 60- 80 ευρώ τον μήνα για τα rapid tests στα παιδιά που δεν έχουν εμβολιαστεί, σημειώνει η παράταξη και προσθέτει:

«Άμεσα τριπλασιάζεται το κόστος των γονέων για να άθληση των παιδιών τους. Στην πόλη μας, που υπάρχουν ακαδημίες πολλών αθλημάτων με πολλές επιτυχίες σε εγχώριο και στο εξωτερικό, και χωρίς τις απαραίτητες προδιαγραφές σε γήπεδα ή χώρους, καταλαβαίνουμε άνετα τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν».

Η παράταξη προτείνει την οικονομική ενίσχυση των συλλόγων για τα rapid tests ή τον εμβολιασμό στον χώρο των ακαδημιών, εάν το αποδέχονται, σε αντίθετη περίπτωση να αναλάβει το κόστος των tests, μέσω των δημοτικών ιατρείων της πόλης, η δημοτική αρχή.

«Εάν θέλουμε ο αθλητισμός να συνεχίσει να γίνεται η κοιτίδα του πολιτισμού μας στη Μεταμόρσφωση πρέπει να βοηθήσουμε όλα τα σωματεία ανεξαρτήτως αθλήματος» καταλήγει η παράταξη στην ανακοίνωσή της.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet