Πλήθος συμμετοχών στα σχολικά τουρνουά βόλεϊ & μπάσκετ Δήμου Μεταμόρφωσης
Αθλητισμός

Πλήθος συμμετοχών στα σχολικά τουρνουά βόλεϊ & μπάσκετ Δήμου Μεταμόρφωσης

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα σχολικά τουρνουά μίνι βόλεϋ (μαθητριών) και μπάσκετ (μαθητών), στα κλειστά γυμναστήρια του Δήμου Μεταμόρφωσης.

Σε αυτές τις αθλητικές δράσεις που διοργάνωσε το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου, σε συνεργασία με τους αθλητικούς συλλόγους ΑΟΔΜ και ΓΑΟΚ, συμμετείχαν δεκάδες μαθήτριες και μαθητές από όλα τα Δημοτικά Σχολεία της Μεταμόρφωσης, ενώ τις παρακολούθησαν αρκετοί μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικοί και πλήθος θεατών.

Οι μικροί μαθητές – αθλητές που αγωνίσθηκαν στους αγώνες απέδειξαν, όπως σημειώνει ο Δήμος, ότι η συμμετοχή στον αγώνα έχει πολύ μεγαλύτερη αξία από τη διάκριση και τη νίκη. Σε όλα τα παιδιά απονεμήθηκαν κύπελλα, μετάλλια και βραβεία.

Τις αθλητικές εκδηλώσεις παρακολούθησαν οι αντιδήμαρχοι Παιδείας και Αθλητισμού, Φώτης Παπαδόπουλος, Υποδομών, Μαρία Λυμπέρη, η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης, Νικολέτα Πατέλη, οι πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών, Γιώργος Ηλιόπουλος και Αθανασία Ακριώτη και ο επικεφαλής της παράταξης Πολιτεία Πολιτών, Σάββας Νάνος.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet