Δώδεκα μήνες με αναστολή σε 53χρονο που βρέθηκε με ημίγυμνο ανήλικο στο αυτοκίνητό του στη Μεταμόρφωση
Κοινωνία

Δώδεκα μήνες με αναστολή σε 53χρονο που βρέθηκε με ημίγυμνο ανήλικο στο αυτοκίνητό του στη Μεταμόρφωση

Σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών με τριετή αναστολή καταδίκασε το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας τον 53χρονο ο οποίος συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες μέσα στο αυτοκίνητό του με έναν ημίγυμνο 16χρονο.

Ο κατηγορούμενος, για απόπειρα γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής, συνελήφθη όταν κατά τη διενέργεια τυπικού ελέγχου οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στο ύψος της Μεταμόρφωσης (σ.σ.: αρχικώς είχε αναφερθεί ότι το αυτοκίνητο βρισκόταν στη Ν. Ιωνία), τον εντόπισαν μέσα στο σταθμευμένο αυτοκίνητό του μαζί με τον ανήλικο.

Στο δικαστήριο αναγνώστηκε η κατάθεση του ανηλίκου, ο οποίος ανέφερε ότι ο κατηγορούμενος δεν πρόλαβε να ασελγήσει πάνω του, καθώς εντοπίστηκε έγκαιρα από τους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 53χρονος είχε κλείσει ερωτικό ραντεβού με οικονομικά ανταλλάγματα μέσω facebook.

Ο ανήλικος κατέθεσε εγγράφως στο δικαστήριο: «Μου έστελνε ερωτικά μηνύματα, δεν με ρώτησε πόσων ετών είμαι. Μου είπε να πάμε για καφέ. Θα μου έδινε χρήματα. Βρεθήκαμε στην εθνική οδό, στο ύψος της Λένορμαν. Στο όχημα μπήκα με τη θέλησή μου, μου ζήτησε να βγάλω την μπλούζα, δεν πρόλαβε να ασελγήσει πάνω μου. Δεν ξέρω τι θα γινόταν αν δεν έρχονταν οι αστυνομικοί» κατέθεσε ο 16χρονος.

Στην απολογία του, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε την κατηγορία, παραδέχθηκε ότι είχε βγει με τον ανήλικο με τον οποίο αντάλλαζε μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου «λόγω χιούμορ», ενώ υποστήριξε ότι δεν ήξερε την ηλικία του νεαρού.

«Γνωριστήκαμε στο facebook, μιλούσαμε τρεις μήνες. Δεν μου έλεγε την ηλικία του. Συζητούσαμε για ποδόσφαιρο. Εμφανισιακά φαινόταν μεγαλύτερος. Είχαμε συναντηθεί δυο-τρεις φορές και μιλούσαμε για αθλητικά. Εκείνο το βράδυ βρεθήκαμε γύρω στις 11 για μια βόλτα στην Κηφισιά. Πήγαμε προς την εθνική οδό για να κάνω την ανάγκη μου. Δεν γνωρίζω γιατί είχε βγάλει την μπλούζα, πιθανόν να ζεστάθηκε, δεν του το ζήτησα εγώ. Η θέση του συνοδηγού ήταν κατεβασμένη γιατί φοβήθηκε τους αστυνομικούς, είναι Αλβανός ρομά» υποστήριξε.

Ο 53χρονος ξέσπασε σε λυγμούς, ζήτησε από το δικαστήριο να μην του καταστρέψουν τη ζωή, «τώρα που προσπαθώ να ορθοποδήσω», δήλωσε συντετριμμένος και φώναζε ότι δεν έχει κάνει κάτι.

Πηγή: naftemporiki.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet