Μεταμόρφωση: Αδέσποτη σφαίρα διαπέρασε βαν – Από τύχη δεν τραυματίστηκαν οι δύο επιβαίνοντες
Κοινωνία

Μεταμόρφωση: Αδέσποτη σφαίρα διαπέρασε βαν – Από τύχη δεν τραυματίστηκαν οι δύο επιβαίνοντες

Σκηνικό τρόμου στη Μεταμόρφωση, όταν μία «αδέσποτη» σφαίρα διαπέρασε την καμπίνα ενός βαν και για λίγα μόλις εκατοστά δεν χτύπησε τους δύο επιβαίνοντες στο όχημα. Η σφαίρα διαπέρασε το τζάμι του οδηγού και βγήκε από το αυτοκίνητο από το μικρό τζαμάκι δίπλα από τον καθρέφτη του συνοδηγού.

Οι υπάλληλοι, σύμφωνα με το MEGA ήταν σε σοκ και κατέθεσαν αργότερα στην αστυνομία ότι εκείνη την ώρα είχαν σταματήσει σε ένα φανάρι στη Λεωφόρο Τατοΐου. Ανάφεραν ότι δεν άκουσαν πυροβολισμό, αλλά μόνο τον κρότο από το σπάσιμο των τζαμιών. Στην αρχή σάστισαν και δεν κατάλαβαν τι συνέβη. Μετά, βγαίνοντας έξω από το αυτοκίνητο και ψάχνοντας στο σημείο, διαπίστωσαν ότι αυτό που πέρασε στο εσωτερικό της καμπίνας ήταν μία σφαίρα.

Αμέσως έσπευσε στο σημείο αστυνομικοί, έψαξαν στη γύρω περιοχή, χωρίς ωστόσο να βρουν τη σφαίρα ή τι ακριβώς συνέβη. Τα σενάρια περιορίζονται στο ότι ή κάποιος πυροβόλησε ή εκπυρσοκρότησε κάποιο όπλο ή κάποιος πέρασε το αυτοκίνητο για αστυνομικό και πυροβόλησε προς το μέρος του. Mία τυπική βαλλιστική εξέταση που έγινε στο σημείο έδειξε ότι η σφαίρα βλήθηκε από πίσω αριστερά λίγο υπό γωνία, με αποτέλεσμα να βγεί από την μπροστινή γωνία στη μεριά του συνοδηγού.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet