Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση-αφιέρωμα για τον Ι. Καποδίστρια στη Μεταμόρφωση
Κοινωνία

Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση-αφιέρωμα για τον Ι. Καποδίστρια στη Μεταμόρφωση

Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στην εκδήλωση-αφιέρωμα του Δήμου Μεταμόρφωσης και της Ιεράς Μητρόπολης Κηφισιάς, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος, η οποία είχε τίτλο «Ιωάννης Καποδίστριας, ο κυβερνήτης, ο διπλωμάτης».

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης, που πραγματοποιήθηκε στα Προπύλαια του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, στις 30 Οκτωβρίου, ήταν ο πολιτικός επιστήμονας και ιστορικός-συγγραφέας Κωνσταντίνος Κωνσταντάρας.

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε καλλιτεχνικά από τη χορωδία και ορχήστρα «Άδοντες και Ψάλλοντες», υπό τη διδασκαλία-διεύθυνση του πρωτοπρεσβύτερου Σωτήριου Αλεβιζάκη και από χορευτικά τμήματα του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Φυλής «Η Πάρνηθα» και του Συλλόγου Ηπειρωτών Μεταμόρφωσης «Ο Πύρρος».

Πέραν του δημάρχου Μεταμόρφωσης, Στράτου Σαραούδα, παραβρέθηκαν η βουλευτής Αναστασία-Αικατερίνη Αλεξοπούλου, η αντιπεριφερειάρχης του Βόρειου Τομέα, Λουκία Κεφαλογιάννη, ο αντιπεριφερειάρχης Υγείας, Γιάννης Κεχρής, η πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης, Χριστίνα Αντωνοπούλου, εκπρόσωποι των δημοτικών παρατάξεων και δημοτικοί σύμβουλοι της Μεταμόρφωσης.

Ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος εκπροσωπήθηκε από τον αρχιερατικό επίτροπο Πεύκης και Μεταμόρφωσης πανοσιολογιότατο αρχιμανδρίτη Ευστράτιο Δελατόλα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet