Ξεκινά από 16 Ιουλίου η δράση «Στην πλατεία με μουσική και βιβλίο» στον Δήμο Μεταμόρφωσης
Εκδηλώσεις

Ξεκινά από 16 Ιουλίου η δράση «Στην πλατεία με μουσική και βιβλίο» στον Δήμο Μεταμόρφωσης

Ο Δήμος Μεταμόρφωσης (Τμήμα Πολιτισμού) και η Κοινωφελής Επιχείρηση παρουσιάζουν τη δράση «Στην πλατεία με μουσική και βιβλίο».

«Πρωτότυπη δράση που αποτελείται από εννέα συναυλίες ακουστικού χαρακτήρα και φέρνει σε περιφερειακές πλατείες της πόλης νότα καλοκαιρινής δροσιάς και την ανάμνηση των εποχών που η συνάντηση γινόταν παρέα, η κουβεντούλα τραγούδι και το τραγούδι συγκίνηση», όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Το πρόγραμμα εξελίσσεται από τις 16 Ιουλίου έως και τις 5 Σεπτεμβρίου και στελεχώνεται από νέους -κατά κανόνα- καλλιτέχνες της πόλης.

Η δράση σχεδιάστηκε να είναι συμβατή με τα νέα υγειονομικά πρωτόκολλα, και έτσι συμμετέχουν αποκλειστικά «solo» καλλιτέχνες ή μουσικά σχήματα που αποτελούνται από δύο μουσικούς (duetti).

Ιδιαίτερο χαρακτήρα στη δράση δίνει η παρουσίαση, από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη, επιλεγμένων τίτλων βιβλίων και η προεγγραφή νέων μελών, πριν και κατά τη διάρκεια των συναυλιών, κίνηση εξωστρέφειας που φέρνει εκτός από όμορφη μουσική και το καλό βιβλίο στις γειτονιές της πόλης.

«Σας περιμένουμε λοιπόν στις ”πλατείες με μουσική και βιβλίο”!» το μήνυμα της διοργάνωσης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet