Αναβάθμιση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων στο κλειστό γήπεδο της οδού Κάλβου στη Ν. Ιωνία
Αθλητισμός

Αναβάθμιση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων στο κλειστό γήπεδο της οδού Κάλβου στη Ν. Ιωνία

Ο Δήμος Νέας Ιωνίας αλλάζει την εικόνα στο κλειστό γήπεδο της οδού Κάλβου, που αποτελεί μια σημαντική κυψέλη αθλητισμού της πόλης, μια δημιουργική έξοδο για εκατοντάδες πολίτες κάθε ηλικίας, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο Δήμος προχώρησε σε συντήρηση, επισκευή, καθώς και χρωματισμό των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων του κλειστού γηπέδου, σε μια προσπάθεια αναβάθμισης των αθλητικών εγκαταστάσεων και δημιουργίας ασφαλών υποδομών άθλησης και ψυχαγωγίας για τη νεολαία της πόλης.

Η διοίκηση επισημαίνει ότι στο συγκεκριμένο κλειστό γήπεδο προπονείται η ομάδα καλαθοσφαίρισης Α.Ο. Περισσού, η ομάδα βόλεϊ ΑΣΠ Ίωνες, καθώς επίσης πραγματοποιούνται μαθήματα ρυθμικής γυμναστικής από τον Γυμναστικό Όμιλο «Εν Κινήσει» και μαθήματα από το τμήμα Βόλεϊ του ΟΠΑΝ Δήμου Νέας Ιωνίας.

Η δήμαρχος Νέας Ιωνίας, Δέσποινα Θωμαΐδου, δήλωσε σχετικώς: «Το Κλειστό Γήπεδο της οδού Κάλβου αποτελεί μια σημαντική κυψέλη αθλητισμού, μια δημιουργική έξοδο για εκατοντάδες πολίτες κάθε ηλικίας. Για τον λόγο αυτό αναβαθμίσαμε αισθητικά τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους ώστε οι αθλούμενοι να εκγυμνάζονται με άνεση και ασφάλεια κατά τη δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου τους. Συνεχίζουμε, αξιοποιώντας τις διαθέσιμες δυνατότητες και πόρους, να αναβαθμίζουμε και να εκσυγχρονίζουμε τους αθλητικούς χώρους της πόλης μας, με σκοπό την προαγωγή του πνεύματος της άθλησης και της ομαδικότητας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet