Την Κυριακή 15 Μαρτίου πραγματοποιήθηκαν οι 39οι Αγώνες Δρόμου με την επωνυμία «Μπλόκο Καλογρέζας 2026», αφιερωμένοι στους 22 εκτελεσθέντες στις 15 Μαρτίου του 1944 από τους Γερμανούς κατακτητές στο Μπλόκο Καλογρέζας.
Οι αγώνες ήταν στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Δήμου Νέας Ιωνίας για το Μπλόκο της Καλογρέζας και συνδιοργανωτές ο Αθλητικός & Γυμναστικός Σύλλογος Ν. Ιωνίας «ΑΝΑΤΟΛΗ», ο Γυμναστικός Σύλλογος Ν. Ιωνίας «ΙΚΑΡΟΣ» και ο Φυσιολατρικός Όμιλος Ν. Ιωνίας.
Οι αγώνες περιελάμβαναν 1.500μ. για παιδιά, 5.000μ. και 10.000μ. για ενήλικες. Οι εκκινήσεις και οι τερματισμοί έγιναν μέσα στο Δημοτικό Στάδιο της Νέας Ιωνίας.
Πριν από τις εκκινήσεις χαιρετισμούς εκ μέρους του Δήμου απηύθυναν ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Δ. Καρβουνιάρης και η αντιδήμαρχος Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Γ. Τσομπανίδου.
Η αναλυτική ανακοίνωση του Δήμου Νέας Ιωνίας:

