Ήττα για τις Γυναίκες της Ν. Ιωνίας στη Γ΄ ΕΣΚΑ
Αθλητισμός

Ήττα για τις Γυναίκες της Ν. Ιωνίας στη Γ΄ ΕΣΚΑ

Την εκτός έδρας ήττα με σκορ 44-28 γνώρισαν οι Γυναίκες της ΕΣΚΔ Ν. Ιωνίας από την Παλατιανή στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ΄ ΕΣΚΑ.

Η ομάδα των«Βορείων» δεν κατάφερε να φύγει νικήτρια από το χθεσινό παιχνίδι, παρόλο που για τρία δεκάλεπτα ήταν ιδιαιτέρως ανταγωνιστική και πολύ κοντά στο σκορ. Σε γενικότερο πλαίσιο, η εικόνα της ομάδας ήταν αρκετά καλή, βγάζοντας όμορφες φάσεις στο επιθετικό κομμάτι και κλείνοντας πολλούς χώρους στο αμυντικό, όπως αναφέρει ο σύλλογος στην ιστοσελίδα του, όπου προσθέτει επίσης: «Μας πρόδωσε  η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης σε κομβικό σημείο του παιχνιδιού, στη διάρκεια του οποίου χάθηκαν πολλές μάχες στα rebounds, δίνοντας την ευκαιρία στην πιο έμπειρη ομάδα της Παλατιανής να κάνει δεύτερες και τρίτες επιθέσεις. Συνεχίζουμε δουλεύοντας, με στόχο την καλύτερη εικόνα από παιχνίδι σε παιχνίδι. Καλή συνέχεια στην ομάδα της Παλατιανής».

Εν τω μεταξύ, τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα γνώρισαν οι Κορασίδες της ομάδας, που διανύουν περίοδο κακής αγωνιστικής εικόνας, αυτή τη φορά εντός έδρας από την Πεύκη, με σκορ 24-44.

Οι μικρές αθλήτριες μπήκαν πολύ άσχημα στο παιχνίδι και έχασαν από νωρίς την ψυχολογία τους, αφού οι φιλοξενούμενες βρέθηκαν από πολύ νωρίς να προηγούνται με +15. Στη συνέχεια και ενώ το πάλεψαν πολύ περισσότερο και έδειξαν να έχουν ψυχικά αποθέματα, δεν κατάφεραν να μειώσουν το σκορ τόσο ώστε να απειλήσουν την ομάδα της Πεύκης.

Στα θετικά σημειώνεται ότι αγωνίστηκαν σε ένα δύσκολο παιχνίδι, αρκετά λεπτά και οι μικρές της ομάδας, δείχνοντας πολύ καλά στοιχεία.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet