Πώς θα γιορτάσει την 28η Οκτωβρίου ο Δήμος Νέας Ιωνίας
Κοινωνία

Πώς θα γιορτάσει την 28η Οκτωβρίου ο Δήμος Νέας Ιωνίας

Η δημοτική αρχή Νέας Ιωνίας καλεί τους πολίτες να τιμήσουν με την παρουσία τους τις εορταστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Η δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Αναργύρων θα τελεστεί στις 10:15 και θα ακολουθήσει στις 11:30 η παρέλαση των σχολείων, φορέων κ.λπ. επί της Λεωφ. Ηρακλείου.

Μετά τη δοξολογία ο εορτασμός θα συνεχιστεί στον χώρο του αγάλματος της μητέρας. Θα τελεσθεί επιμνημόσυνη δέηση και θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων. Μετά τη λήξη της τελετής κατάθεσης στεφάνων αποχωρούν οι σημαιοφόροι και παραστάτες προς το χώρο συγκεντρώσεως των σχολείων (28ης Οκτωβρίου και πάροδοι) και οι επίσημοι προς την εξέδρα, η οποία θα βρίσκεται στην πλατεία Σημηριώτη.

Ο πανηγυρικός της ημέρας θα εκφωνηθεί από τη δήμαρχο Νέας Ιωνίας Δέσποινα Θωμαΐδου.

Η παρέλαση θα αρχίσει περίπου στις 11:30 και τα τμήματα που θα παρελάσουν θα ξεκινήσουν από τη διασταύρωση της Λεωφόρου Ηρακλείου με την 28η Οκτωβρίου (με κατεύθυνση προς Αθήνα), θα διέλθουν μπροστά από το χώρο των επισήμων, θα συνεχίσουν μέχρι την οδό Ευαγγελικής Σχολής, απ’ όπου και θα αποχωρήσουν.

Διαβάστε αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet