«Παιχνίδια» με το έργο του υπόγειου χώρου στάθμευσης στο Ο.Τ.150 καταγγέλλει η παράταξη Ενότητα για τη Νέα Ιωνία
Κοινωνία

«Παιχνίδια» με το έργο του υπόγειου χώρου στάθμευσης στο Ο.Τ.150 καταγγέλλει η παράταξη Ενότητα για τη Νέα Ιωνία

Η παράταξη Ενότητα για τη Νέα Ιωνία, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τη Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021, ζήτησε τη δήμαρχο ενημέρωση για την παύση των εργασιών στο Ο.Τ.150 που αφορούν στον υπόγειο χώρο στάθμευσης, που θα συνοδεύεται από χώρο πρασίνου (δείτε σχετικό βίντεο).

Η απάντηση της δημάρχου, σύμφωνα με την παράταξη, ήταν ότι τα έργα έχουν «παγώσει» γιατί δεν υπάρχουν οριστικές μελέτες.

«Είναι απαράδεκτο δήμαρχος να εκφράζει σε δημόσιο λόγο τόσο χοντροκομμένα αναληθείς δηλώσεις», τονίζει ο επικεφαλής της παράταξης, Χρήστος Κανλής, καθώς, όπως εξηγεί:

  • Οι μελέτες έγιναν από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ν. Ιωνίας.
  • Ελέγχθησαν από την Τεχνική Υπηρεσία της Περιφέρειας.
  • Εγκρίθηκαν από την Τεχνική Υπηρεσία της Περιφέρειας.
  • Βάσει των μελετών το έργο δημοπρατήθηκε και χρηματοδοτήθηκε από την προηγούμενη διοίκηση της Περιφέρειας, με περιφερειάρχη την κ. Ρένα Δούρου.
  • Το έργο ξεκίνησε να υλοποιείται τους τελευταίους μήνες της προηγούμενης δημοτικής αρχής.
  • Συνεχίστηκε για αρκετούς μήνες με την τωρινή διοίκηση και μάλιστα η παράταξή μας πραγματοποίησε επίσκεψη εργασίας στον χώρο, παρουσία των πρ. περιφερειάρχη κ. Δούρου, πρ. δημάρχου, Η. Γκότση, επικεφαλής της παράταξης Ενότητα για τη Ν. Ιωνία, Χρ. Κανλή, περιφερειακού συμβούλου Γ. Μπαλάφα και της δημάρχου, Δέσποινας Θωμαΐδου, όπου η δήμαρχος μας ενημέρωσε και διαβεβαίωσε για την καλή εξέλιξη των έργων.

Οι λόγοι που η δήμαρχος «εκτίθεται δημόσια και ανεπανόρθωτα» υποστηρίζει ο κ. Κανλής είναι: 

  • «Σχεδιάζει να αλλάξει τη μορφή του έργου στο Ο.Τ.150 και προσπαθεί να βρει δικαιολογίες για να το επιβάλλει στην πόλη μας. Σχεδιάζει να αντικαταστήσει τον χώρο πρασίνου του υπόγειου parking με νέο δημαρχείο, σε μία εποχή όπου υποχρεωτικά όλες οι δημόσιες υπηρεσίες ψηφιοποιούνται και οι πολίτες εξυπηρετούνται διαδικτυακά, σε μεγάλο βαθμό.
  • Ευνοεί τα πολιτικά συμφέροντα του κ. Πατούλη και της κυβέρνησης  της Ν.Δ., κατηγορώντας  έμεσσα τις επιλογές της περιφερειακής διοίκησης της κ. Δούρου και της δημοτικής αρχής της Ενότητας την περίοδο 2015-2019.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet