Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Ν. Ιωνίας στις 8 Μαΐου
Πολιτική

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Ν. Ιωνίας στις 8 Μαΐου

Σε συνεδρίαση συγκαλείται το Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Ιωνίας τη Δευτέρα 8 Μαΐου 2017, στις 19:30, στο δημαρχείο της πόλης (Αγ. Γεωργίου 40).

Στην ημερήσια διάταξη θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης περί της κοπής ή μη ενός πεύκου επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως αριθ. 38.
  2. Συζήτηση και λήψη απόφασης περί της κοπής ή μη δύο δέντρων (λεύκες) στην συμβολή των οδών Ομορφοκκλησιάς και Εθνικής Αντιστάσεως.
  3. Συζήτηση και λήψη απόφασης περί της κοπής ή μη τριών ελιών επί της οδού Κ. Παλαμά αριθ. 15.
  4. Συζήτηση και λήψη απόφασης περί της κοπής ή μη ενός πεύκου στην συμβολή των οδών 28ης Οκτωβρίου – Τζαβέλα και Δέρκων (μέσα στο παρκάκι).
  5. Συζήτηση και λήψη απόφασης περί της κοπής ή μη δύο δέντρων επί της οδού Οκταβίου Μερλιέ αριθ. 27.
  6. Συζήτηση και λήψη απόφασης περί της κοπής ή μη τεσσάρων δέντρων (λεύκες) επί της οδού Σαρδέων αριθ. 2.
  7. Συζήτηση και λήψη απόφασης περί της κοπής ή μη δύο πεύκων επί της οδού Νικ. Πλαστήρα 15 και Καβάλας και επί της οδού Καβάλας 41.
  8. Συζήτηση και λήψη απόφασης περί της κοπής ή μη μιας λεύκας επί της οδού Καΐρη 5.
  9. Ανανέωση παραχώρησης θέσης στάθμευσης Ι.Χ. αναπηρικού αυτοκινήτου επί της οδού Αίνου 9.
  10. Κατάργηση κενωθέντος (σχολάζοντος) περιπτέρου ευρισκόμενου στο πεζοδρόμιο της οδού Μηδείας 34.
  11. Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου: «Εργασίες κατασκευής υπόγειας δεξαμενής και μηχανοστασίου για τις ανάγκες των δικτύων δημοτικού συστήματος άρδευσης πυρόσβεσης».
  12. Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα (ΑΠΕ) και 1ου ΠΚΝΤΜ του έργου «Εργασίες κατασκευής υπόγειας δεξαμενής και μηχανοστασίου για τις ανάγκες των δικτύων δημοτικού συστήματος άρδευσης πυρόσβεσης».
  13. Έγκριση Προμήθειας Μηχανολογικού Εξοπλισμού για τις ανάγκες της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος.
  14. Έγκριση και καθορισμός του τρόπου διενέργειας Διαγωνισμού για την προμήθεια πλαστικών, μεταλλικών και επιδαπέδιων κάδων, για τις ανάγκες του Τμήματος Αποκομιδής & Ανακυκλώσιμων Υλικών της Δ/νσης Περιβάλλοντος του Δήμου Νέας Ιωνίας.
  15. Ανάθεση εργασιών καθαρισμού, αποψίλωσης και κλαδέματος σε περιαστικούς χώρους πρασίνου για την αποφυγή πυρκαγιών.
  16. Τροποποίηση της επιτροπής παραλαβής πάσης φύσεως ανταλλακτικών οχημάτων, μηχανημάτων έργου του Δήμου, λεωφορείων Δημοτικής Συγκοινωνίας, ελαιολιπαντικών, ελαστικών οχημάτων, καυσίμων (κίνησης – θέρμανσης), κάδων απορριμμάτων, σάκων απορριμμάτων, σαρώθρων, εργαλείων και λοιπού εξοπλισμού υπηρεσιών Καθαριότητας βάσει του Ν. 4412/2016.
  17. Πληρωμή λογαριασμών Φυσικού Αερίου Σχολικών Κτηρίων Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης.
  18. Έγκριση σκοπιμότητας και ψήφιση πίστωσης για τη συνδιοργάνωση εκδήλωσης του Δήμου Ν. Ιωνίας με τo «Ίδρυμα Τάκης Σινόπουλος» Σπουδαστήριο Νεοελληνικής Ποίησης με τίτλο: «Ρίξε σπορά και τη σοδειά καιρός θα σου τη φέρει».
  19. Έγκριση δαπάνης και ψήφιση πίστωσης για την ενημέρωση πολιτών για τη διάθεση αγροτικών προϊόντων χωρίς μεσάζοντες που θα πραγματοποιήσει ο Δήμος μας τον Ιούνιο.
  20. Έγκριση σκοπιμότητας και ψήφιση πίστωσης για την συνδιοργάνωση με τον Οργανισμό Πολιτισμού Άθλησης και Νεολαίας (ΟΠΑΝ) Δήμου Νέας Ιωνίας και το Πανελλήνιο Σωματείο Θεάτρου Σκιών, του 2ου Συνεδρίου – έκθεσης του Πανελληνίου Σωματείου Θεάτρου Σκιών καθώς και του 6ου Φεστιβάλ Καραγκιόζη του Δήμου Νέας Ιωνίας.
  21. Έγκριση σκοπιμότητας και ψήφιση πίστωσης για τη συνδιοργάνωση εκδήλωσης του Δήμου Ν. Ιωνίας με τον Σύλλογο Κρητών Ν. Ιωνίας για τον εορτασμό της επετείου της Μάχης της Κρήτης.
  22. Έκδοση απόφασης περί σύμφωνης γνώμης ή μη για την 41/2017 (ΑΔΑ: 7Δ2ΞΟΛ04-Ω5Γ) πράξη του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου με την επωνυμία «Οργανισμός Πολιτισμού Άθλησης & Νεολαίας» (ΟΠΑΝ), Δήμου Νέας Ιωνίας που αφορά στην έγκριση της 1ης Αναμόρφωσης του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2017.
  23. Έκδοση απόφασης περί σύμφωνης ή μη γνώμης για την 24/2017 (ΑΔΑ: 691ΥΟΛ9Β-94Μ) πράξη του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου με την επωνυμία «Κέντρο Σπουδής και Ανάπτυξης Μικρασιατικού Πολιτισμού (ΚΕΜΙΠΟ) Δήμου Νέας Ιωνίας που αφορά στην έγκριση τριμηνιαίας έκθεσης εκτέλεσης του προϋπολογισμού Εσόδων- Δαπανών 1ου τριμήνου 2017.
  24. Έκδοση απόφασης περί σύμφωνης ή μη γνώμης για την 28/2017 (ΑΔΑ: 6ΔΠΟΟΡΑΧ-ΚΗ0) πράξη του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου με την επωνυμία «Κέντρο Βρεφονηπιακής Αγωγής και Φροντίδας Οικογένειας» (ΚΕΒΡΕΦΟ) Δήμου Νέας Ιωνίας που αφορά στην έγκριση τριμηνιαίας έκθεσης εκτέλεσης του προϋπολογισμού Εσόδων- Δαπανών 1ου τριμήνου 2017.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet