Τι συζήτησαν Μανούρης – Μενδώνη για τη Νέα Ιωνία
Πολιτική

Τι συζήτησαν Μανούρης – Μενδώνη για τη Νέα Ιωνία

Με την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη συναντήθηκε ο δήμαρχος της Νέας Ιωνίας Παναγιώτης Μανούρης και συζήτησαν σημαντικά ζητήματα, που αφορούν στην προστασία και ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς της Νέας Ιωνίας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ενημέρωση, ιδιαίτερη συζήτηση έγινε για τη μελέτη και ανάδειξη του ρωμαϊκού Αδριάνειου Υδραγωγείου, μνημείου που μετρά 19 αιώνες ιστορίας και αποτελεί αξιοθέατο για την περιοχή.

Επιπλέον, συζητήθηκε η επίλυση του θέματος του 92Κ, το οποίο διεκδικεί ο πρώην Συνεταιρισμός Υπαλλήλων της Τράπεζας της Ελλάδος του Δήμου Φιλοθέης και έχει κερδίσει εις βάρος του Ελληνικού Δημοσίου.

Τα αποτελέσματα της συνάντησης είχαν θετικό πρόσημο και ο δήμαρχος θα ενημερώσει ενδελεχώς τους επικεφαλής των παρατάξεων αλλά και το Δημοτικό Συμβούλιο για όσα ειπώθηκαν στη συνάντηση με την υπουργό Πολιτισμού.

Στη συνάντηση από πλευράς του Δήμου Νέας Ιωνίας συμμετείχαν επίσης ο γενικός γραμματέας Παναγιώτης Μπιμπούδης και ο διευθυντής των Τεχνικών Υπηρεσιών Μανόλης Σμαραγδάκης.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet